Genele sunt un lucru încăpățânat: uneori, faptul că oamenii sunt rude este literalmente vizibil. Deseori, imaginile copiilor nu pot fi deosebite de fotografiile părinților lor atunci când și aceștia erau copii. Odată cu înaintarea în vârstă, asemănarea poate să dispară sau poate crește astfel încât copiii să pară frații și surorile parinților lor. Un fenomen similar apare destul de des, inclusiv în familiile vedetelor.

Am decis să comparăm fotografiile celebrităților și ale copiilor lor și i-am selectat pe aceia care seamănă perfect cu parinții lor

1. Jared, Thomas și Austin Padalecki

View this post on Instagram

Happy TEXAS New Years from a buncha Texas boys :))

A post shared by Jared Padalecki (@jaredpadalecki) on

Toți cei trei copii ai lui Jared Padalecki au trăsăturile tatălui lor similitudinea dintre ei fiind incredibil de mare. Acum, băieții au 7 și 6 ani și se pare că duc o viață normală: merg la școală și fac sport. Atât Jared, cât și soția lui își postează adesea fotografiile pe instagram. Cuplul are și o fiică mai tânără.

2. Jessica Alba și Onor Marie Warren

Onor Marie este cel mai mare dintre copiii Jessicai Alba și Cash Warren. Dintre dintre toți frații ei , ea seamănă cel mai mult ca o mama. Acum fata are 10 ani și, dacă este necesar, ar putea juca foarte bine rolul mamei ei din tinerețe. Totuși, pentru moment nu pare prea interesată de cinematografie: Onor Marie merge la școală, cântă și uneori participă la spectacole de modă.

3. Sean și Penny Hopper

Hopper este cel mai mic copil al lui Sean Penn și al lui Robin Wright. Tânărul seamănă atat de mult cu tatăl său nu numai prin aparițiile lui, ci și prin personajele interpretate și hobby-urile lui. De asemenea, el a jucat în filme: a început cu scurtmetraje, dar de curând a început să primească invitații la blockbustere. Ca și tatăl său, Hopper este cunoscut pentru temperamentul său violent și a avut deja probleme cu legea de mai multe ori.

4. Michael Jay și Sam Fox

Sam este cel mai mare copil din familia lui Michael Jay Fox și Tracy Pollan, el are și trei surori. În ciuda carierei de succes a părinților săi, tânărul pare indiferent cand vine vorba de cinematografie. La 24 ani, el petrece mult timp studiind și iubește să joace baseball. La evenimentele sociale, tânărul apare rar, preferând să ducă o viață destul de închisă.

5. Clint și Scott Eastwood

Scott Eastwood a decis să calce pe urmele celebrului tată și, de asemenea, a urmat și el o carieră în actorie. La inceput a primit roluri mici in filmele lui Clint Eastwood, dar in cele din urma a reusit sa-si faca propriul nume si sa joace mai multe roluri majore in blockbustere de mare succes. În plus Scott: participă la spectacole și fotografiaza pentru reviste.

6. Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena

Joseph este unul dintre cei cinci copii ai lui Schwarzenegger și este probabil cel mai asemănător cu el. Tânărul de 21 de ani, a intrat recent la universitate și a fost serios implicat în culturism timp de mai mulți ani. El nu a devenit încă câștigător al unor concursuri de prestigiu, dar în fiecare an el arată tot mai mult ca celebrul sau tată.

7. Victoria și Romeo Beckham

Romeo, ca și ceilalți fii ai lui David Beckham, a învățat să joace fotbal, dar în cele din urmă a decis să calce pe urmele mamei sale. Acum se duce mai des la spectacole de modă decât pe terenul de fotbal. În 10 ani, Romeo a devenit imaginea Burberry și apare adesea în campaniile lor de publicitate. În plus, tânărul implicat serios în tenis.

8. Ryan și Deacon Philippi

Deacon este fiul lui Ryan Philip și Reese Witherspoon. Băiatul are aproape 16 ani, este la liceu și se bucură de sport. Deacon evită evenimentele sociale, rareori publică fotografii și discută puțin despre el însuși. Cu toate acestea, este ușor să intuit cine sunt părinții săi: odata cu inaintarea in varsta se aseamana din ce în ce mai mult cu tatăl său, în timp ce sora lui mai mare a crescut ca o copie a mamei sale.

9. Printesa Diana și Printesa Charlotte

Uneori asemănarea nu este transmisă in mod direct, ci urmatoarei generații. Se pare că exact așa sa întâmplat cu prințesa Charlotte. Cineva a comparat o fotografie recentă cu fotografiile copiilor cu prințesa Diana și a devenit evident că asemănările dintre ele erau uimitoare. Acum, Charlotte din Cambridge are 4 ani, ea este a patra pe lista candidaților pentru tronul regal.

10. John și Ella Travolta

Fiicele lui John Travolta au implinit recent 19 ani si inca nu s-au decis ce vor dori sa faca in viata. Cu toate acestea, ea a reușit deja să încerce o carieră în actorie. Pentru prima dată a apărut pe ecran la vârsta de 9 ani, jucând un mic rol în comedia “So So Holidays”, unde a jucat alaturi de tatăl ei. Un nou film în care ea va juca va apărea pe ecrane în acest an.

Similitudinea copiilor cu părinții lor nu garantează același caracter sau alegere job-ului in viata.