Eu când cumpăr gumă, cumpăr guma care vine în acele cutii speciale din plastic sau carton. Acest lucru se datorează faptului că probabilitatea de a avea o gumă lipită în buzunar este mult mai mică. Cei mai mulți dintre noi presupun că aceste cutii din plastic sunt obiecte de utilizare unică. Dar ele pot fi mult mai mult dacă sunteți creativi. Există o mulțime de modalități de repurtare a recipientelor din plastic și chiar din carton.

Aici sunt 10 reutilizări interesante pentru cutiile de plastic pentru gumă:

1) Suport pentru cărțile de vizită

Dacă aveți o viață activă înseamnă că aveți și o mulțime de cărți de vizită. Unele dintre acestea pot ajunge într-o grămadă murdară în sertar sau în geantă. Le poți organiza într-unul din recipientele de carton pentru guma Orbit.

2) Container pentru articolele ascuțite

Lăsarea obiectelor ascuțite cum ar fi împingerea șuruburilor și a șuruburilor în sertare poate fi periculoasă. Containerele de gumă din plastic sunt perfecte pentru a stoca lucruri ascuțite. Plasticul dur va păstra punctele ascuțite de la să vă lovească.

3) Elementele de toaletă de călătorie

Nu cumpărați articole de dimensiuni mici de călătorie. Utilizați doar ceea ce aveți în casa dvs. și depozitați cantități mici de lucruri cum ar fi Q-Tips și plăcuțe faciale în recipientul pentru guma. Ei vor rămâne protejați de umiditate și vor oferi o cantitate generoasă de spațiu.

4) Organizația produselor de birotică

Sertarele dvs. de birou pot deveni repede copleșiți dacă nu vă organizați consumabilele. Utilizați un recipient pentru guma pentru a ține notele lipicioase, filele lipicioase, clemele de hârtie și clemele de lipire. De asemenea, puteți rupe topul și îl puteți decora dacă doriți să păstrați pe birou și să puneți pixuri în el.

5) Container portabil pentru gustare

Aveți nevoie de o gustare în mișcare? Puteți să o depozitați într-un recipient de gumă curată. Acum puteți să vă luați gustarea preferată oriunde ați merge.

6) Suport de mărunțiș din mașină

Banii sunt murdari. Păstrați mărunțișul din mașină într-un recipient pentru guma.

7) Portofel

Dacă schimbați gențile prea des, s-ar putea să vă rătăciți anumite lucruri personale. Utilizați o cutie de guma de carton Orbit pentru a vă ține cartea de identitate, numerarul și cardurile de credit.

8) Container pentru sclipici

După ce se împrăștie sclipiciul este foarte greu să-l mai ridici. De aceea este important să-l păstrați în mod corespunzător. Scipiciul poate uneori să vină în pungi când îl cumpărați vrac. În schimb, o ofertă mai bună este să-l depozitați într-un recipient pentru guma. Acesta vă va permite să-l folosiți cu ușurință.

9) Container pentru încărcătorul auto

Nu aruncați niciodată încărcătorul mașinii într-o geantă, buzunar sau alt tip de geantă fără protecție. Riscați să se rupă. Așezați-l înfășurat într-un recipient de guma și vă asigur că nu se va întâmplă nimic rău.

10) Păstrați semințele

Semințele adesea vin în acele containere de hârtie care nu pot fi sigilate. Aceasta înseamnă că semințele tale pot cădea, dacă nu le plantezi pe toate odată.Utilizați recipiente mici de gumă sau recipiente Tic Tac pentru a le ține cât mai bine.