Uneori, atunci când achiziționați o casă nouă, doriți să înlocuiți podeaua. Sau poate că sunteți un proprietar de casă care vrea doar un aspect nou sau o schimbare de design pentru spațiul lor personal. În orice variantă veți rămâne cu plăci de gresie în plus.

În loc să le aruncați, gândiți-vă la propunerile pe care le veți vedea mai jos. Plăcile pot fi mult mai interesante dacă le priviți dintr-o altă perspectivă. Puteți crea o vază, puteți face chiar o alee de bowling!

1. Un ghiveci adorabil în stilul anilor 80

Anii 80 au fost un timp plin de culoare. Deci, ce mod mai bun de a aduce un omagiu decât cu un plantator inspirat de acea epocă vibrantă? Pur și simplu utilizați dale de ceramică sau marmură, urmați acest tutorial și vopsiți orice doriți cu vopsele acrilice.

2. Aleea de bowling

Ești un mare fan de bowling? Ei bine, atunci ce zici de a aduce acasă jocul de bowling? Folosiți materialele rămase pentru a realiza o alee elegantă de bowling din curtea dvs! Acest lucru va fi distractiv pentru dvs. și pentru copiii dvs. după ce ați terminat această lucrare.

Tot ce aveți nevoie este linoleum, podele din lemn sau plăci pentru a crea această alee. Și nu vă faceți griji, nu este atât de intimidant de realizat cum pare la prima vedere.

3. Placi artistice

Aveți un artist în familie? Cu o vopsea acrilică și imaginație artistică pot fi realizate desene artistice deosebite pentru casa dumneavoastră.Puteți decora cu marmură, laminat sau chiar plăci de lemn. Posibilitățile sunt nesfârșite.

4. Plăci de sticlă terariu

Dacă aveți plăci de sticlă suplimentare, puteți crea această lampă inspirată de terariu. Veți avea nevoie de un fier de lipit, plăci de sticlă și alte câteva lucruri,

5. Suport de pahare de formă hexagonală

Puteți alege acest design elegant hexagonal, puteți tăia plăcile în consecință, dar dacă considerați că este prea dificil de realizat nu doriți să faceți acest pas suplimentar, pur și simplu utilizați plăcile în forma în care le aveți.Tot ce trebuie să faceți este să lipiți o plută în partea de jos a plăcii pentru a proteja masa.

6. Vază în formă de fagure de miere

Această vază este extrem de frumoasă, iar prietenii îți vor admira calitățile artistice deosebite. Dincolo de frumusețe, această vază este ieftină și ușor de făcut. Win-win! Luați o vază și acoperiți-o cu plăci hexagonale sau utilizați plăci lipicioase sub formă de hexagon. Chiar dacă veți cumpăra aceste plăci pentru acest proiect, merită totuși atunci când vedeți rezultatul final.

7. Podele colorate

Doriți să vă îmbunătățiți și podeaua de bucătărie și din curtea interioară? În acest caz, fii mulțumit că au mai rămas plăci nefolosite. Acest proiect este ușor și rapid. Pur și simplu adăugați un strat de placaj pe o masă veche, apoi utilizați plăci personalizate, plăci cu șablon sau plăci goale (orice se potrivește cu fantezia dvs.) pentru a obține o masă chic “nouă” de terasă!

8. Suport de bijuterii

Unii dintre noi colectează bijuterii, așa că vom avea întotdeauna nevoie de un alt suport de bijuterii.Dacă aveți la dispoziție plăci hexagonale de rezervă folosiți-le pentru a face acest suport. Placile vă pot ține coliere și brățări și orice altceva se poate potrivi.

9. Magneți de marmură

Îmi plac magneții. Acestea sunt foarte utili atunci când aveți mai multe cupoane și doriți să le lipiți la frigider, astfel încât să nu le uitați sau rătăciți. Magneții pot fi utilizați și în biroul dvs. Adăugați un pic de fler personal la biroul dvs. cu plăci de marmură personalizabile.

10. Plăci personalizate cu poze

Ești genul de părinte care îți place să surprindă fiecare moment al copilului? De ce să nu imortalizezi acele momente cu un coaster de fotografiere pe placă?
Cu o placă ceramică albă simplă, puteți crea seturi superbe de coaster cu imagini ale locurilor preferate, ale oamenilor sau ale animalelor. Pur și simplu utilizați un lipici pentru a atașa imaginea la plăci. Poate fi încă o idee de cadou ideală pentru cei dragi!

Zece idei creative și inovatoare pentru reciclarea oricărei pardoseli din gresie. Sperăm că veți găsi aceste idei utile în următorul proiect artistic! Craft fericit!

Sursa:https://homehacks.co/diy-tile-upcycle-ideas/