In spatele unei organizatii de asemenea amploare cum este CIA intotdeauna vor exista lucruri nestiute, nespuse. Dar dupa cum ne asteptam, dupa un timp aceste secrete ies la iveala, fie din intamplare, fara neaparat o intentie din partea celor care descopera ceea ce nu si-au inchipuit ca vor afla, fie prin anumite analogii sau anchete, fie unii nu au mai suportat presiunea si apasarea cunoasterii acestor lucruri, sau au fost fortati sa dezvaluie ceea ce ei stiau despre aceasta organizatie.

Indiferent de caz, mai devreme sau mai tarziu, aceste actiuni si planuri secrete au iesit la iveala, unele dintre ele sunt extrem de serioase, au provocat victime si au schimbat soarta anumitor popoare, si sunt demne de condamnat. Este vorba despre misiuni secrete, experimente independente asunse, actiuni luate de CIA fara acordul statului. Secretele incredibile includ sabotarea unor avioane sau nave pentru a nu-si putea duce misiunea pana la capat, stergerea anumitor date importante si insusirea acestora in mod ilegal, vanzarea de echipamente neverificate sau intentionat avariate altor natiuni in scopul diminuarii puterii acestora, ascunderea de dispozitive nucleare si alte fapte care te dau pe spate!

Aceste actiuni luate de CIA ne face sa ne intrebam daca nu cumva exista si alte misiuni ascunse, ce au ca scop modificarea unor decizii sau inselarea populatiei fie schimbarea cursului istoriei. Credeti ca si alte natiuni au apelat la astfel de actiuni pentru a castiga anumite interese? E o intrebare care va exista intotdeauna in mintile noastre, iar raspunsul cu siguranta il vom afla, trebuie sa asteptam ca timpul sa isi spuna cuvantul.