Renovarea unei case este o modalitate amuzantă de a vă actualiza aspectul casei dvs. Din păcate, s-ar putea să nu aveți cunoștințele pentru a avea succes în această acțiune. În schimb, puteți să vă concentrați asupra anumitor camere, permițându-vă să finalizați transformarea la timp.

Odată ce ați decis să începeți transformarea unei cameră, câteva idei de design v-ar prinde bine. Din fericire, puteți utiliza Internetul pentru a vedea ce au făcut alții cu proiecte similare.

Web-ul este plin de idei de la proprietarii de case de zi cu zi, care au trecut prin procesul propriu de transformare a casei. Puteți chiar utiliza ideile lor ca inspirație. Iată doar câteva din multe idei de design găsite online.

Camera de zi # 1

Proprietarii acestei case au transformat această cameră neobișnuită într-un spațiu de locuit magnific. Au pus chiar și un șemineu pentru o seară confortabilă, uitându-se la spectacolul focului. De asemenea, au instalat niște uși franceze pentru a face intrarea în cameră mai elegantă și pentru mai multă intimitate.

Camera de zi # 2

Proprietarul acestei camere de zi a transformat aspectul spațiului lor de locuit complet în jur. Ei au instalat un zid frumos în culoarea lemnului pentru zona televizorului, punându-l în afară de restul camerei și ajutând cu adevărat să atragă ochii. În plus, au pus un șemineu modern pentru a oferi casei un aspect mai modern.

Cameră de familie

Chiar dacă această cameră de familie era complet funcțională înainte, acest proprietar a dus-o la un nivel superior prin adăugarea de rafturi și dulapuri pe fiecare parte a televizorului. Acest lucru ajută la echilibrarea camerei și face să pară mai puțin aglomerată. În general, renovarea unei camere ar trebui să ofere camerei un aspect mai spațios și echilibrat.

Cameră verandă

Este uimitor cum acest proprietar a fost capabil să ia un spațiu care deja arăta frumos și să-l facă să arate chiar mai bine. Boltele arcuite cu coloane dau spațiului spațios o adâncime foarte necesară, în timp ce amplasarea mobilierului face ca această verandă frumoasă să arate chiar mai agrebilă.

Bucătărie # 1

Cum să luați o cameră veche și deprimantă și să o faceți să prindă viață? Adăugând o mulțime de lumină și transformându-l într-o bucătărie. Cine ar ghici cum arăta această cameră înainte de a privi rezultatul finit și prietenos? Adăugarea de culoare albă se potrivește cu adevărat în acest spațiu.

Mansardă baie

Această transformare a mansardei în  baie face ca această cameră să arate ca o zonă complet diferită. Nu numai că este o mare transformare într-o casă, dar este și un rezultat absolut minunat.

Bucătărie # 2

Diferența în aspectul acestei bucătării este noaptea și ziua. Proprietarul a luat această parte din spațiul său de locuit și a luminat-o într-adevăr cu adăugarea de alb și apoi adăugând negru pentru contrast. Se pare că și ei au mutat dulapurile în jur pentru a scăpa de minusurile vechii bucătării.

Sala de mese

Așa cum am arătat anterior, o modalitate ușoară de a ușura o cameră este de a adăuga un alb și o anumită culoare. Proprietarul acestei săli de mese a făcut, de asemenea, cheltuiala de a schimba podelele de lemn la o culoare mai deschisă, luminând în continuare zona. Adăugarea de plante face ca spațiul să se simtă vibrant și viu și este de asemenea o bună alegere.

Spălătorie

O mare utilizare a unui spațiu mic, puțin folosit, îl transformă într-o spălătorie. În transformarea propusă pentru această cameră devine o parte a casei prin închiderea spațiului puțin mai mult cu adăugarea unei uși din lemn masiv și adăugarea unor rafturi și dulapuri. În cele din urmă, adăugarea combinației de spălare / uscător oferă acest scop spațiului.

Terasă

Teresele sunt un loc minunat pentru a efectua un makeover și vă oferă locul perfect pentru a distra oaspeții în aer liber. Când a refăcut terasa, acest proprietar a încercat să lumineze spațiul prin culoare, adăugând alb și gri. Ei au adus, de asemenea, locuri suplimentare în spațiu pentru a da un sentiment mai primitor.

Baia principală

Imaginea anterioară a acestei băi face să pară că aceasta este o casă cu totul diferită. Nu numai că adăugarea zonei de îmbăiere din sticlă deschide într-adevăr spațiul, dar instalarea unui perete mai scurt care duce în zona de toaletă deschide camera de sus în sus, oferind camerei deschidere.

Dormitor

Proprietarul acestui mic dormitor a îmbunătățit aspectul camerei prin adăugarea de podele din lemn și câteva elemente de decor bine alese. Oglinda, în special, a fost o idee grozavă, deoarece ajută la reflectarea luminii din fereastră înapoi în cameră, oferindu-i mai multă lumină. Patul este, de asemenea, actualizat pentru a oferi acestui dormitor un aspect mai modern.

Baie

Încă o dată, alegerea de culori deschise într-o cameră poate să o lumineze cu adevărat, așa cum reiese din acest transformare de baie. Acest lucru se realizează în principal prin instalarea unei ferestre care, în timp ce este încă ascunsă, permite și mai multă lumină. Spațiul suplimentar adăugat este, de asemenea, o soluție excelentă.

Birou

Aspectul acestui birou de subsol este transformat într-o variantă mai modernă prin eliminarea tuturor cablurilor aglomerate. De asemenea, în acest caz, scoaterea rafturilor oferă spațiului altă dimensiune, dându-i o senzație mai raționalizată. Adăugarea rafturilor în fundul camerei adaugă într-adevăr un aspect modern camerei.

Pod

Acesta este un alt spațiu de mansardă transformat într-un confortabil spațiu mic cu rafturi și un șemineu. Mobilierul face ca această cameră să fie o evadare perfectă din stresul vieții zilnice.

Sursa: https://homehacks.co/15-times-designer-transformed-room-left-unrecognizable-favorite/