Bureții sunt excelenți pentru a curăța mizeria. Dar ați știut că există o mulțime de alte modalități prin care puteți folosi bureți în casa dvs.? Vă prezentăm 15 moduri neconvenționale de a folosi un burete:

1) Păstrați frigiderul frumos mirositor

Plasați un burete umed pe o farfurie. Puneți bicarbonat de sodiu pe el și puneți-o în frigider. Acesta va absorbi mirosurile din frigider.

2) Colectează părul animalelor de companie

Bureții sunt excelenți pentru a colecta părul împrăștiat prin casă al animalelor de companie. Pur și simplu frecați ușor buretele peste mobilier sau îmbrăcăminte. Părul se va prinde imediat.

3) Păstrați umezeala la rădăcina plantelor

Așezați un burete pe o gaură de scurgere în partea inferioară a unui ghiveci. Aceasta va ajuta solul să respire și, înm același timp va păstra umezeala plantelor dvs.

4) Protejați elementele fragile

Nu lăsați fragmentele fragile să se rupă când sunt împachetate. Bureții sunt o modalitate excelentă de a vă menține lucrurile în siguranță. Doar puneți-le între ele și în jurul lucrurilor. Puteți, de asemenea, să le tăiați și să le utilizați pe măsură ce le-ați împacheta arahide.

5) Vă protejează genunchii

Lucrul în grădină poate fi greu uneori. Legați-vă niște bureți la genunchi cu un șnur pentru a-i proteja.

6) Creșteți semințe pe burete

Fierbeți buretele timp de 15 minute pentru a scăpa de bacterii. Îndepărtați buretele cu apă, apoi stoarceți. Se presară semințele de iarbă peste și se păstrează udată. Obțineți instrucțiuni complete despre cum să faceți acest lucru în mod corespunzător de aici.

7) Suport pentru umbrelă

Umbrele pot lăsa destulă mizerie prin picurare. Puneți un burete în partea inferioară a suportului pentru umbrelă. Va reține apă care ți-a picurat de pe umbrelă fărăr nicio problemă.

8) Te ajută să obții o pedichiură perfectă

Tăiați fâșii într-un burete. Așezați-le între degetele de la picioare pentru o pedichiură perfectă.

9) Pernă de îndepărtare a lacului de unghii

uneți un burete în interiorul unui borcan. Se toarnă soluțiede îndepărtare a lacului de unghii. Puneți degetul în el și frecați-l pentru a vă îndepărta culoarea. Nimic mai simplu!

10) Suport pentru săpun

Puneți un burete sub bara de săpun. Aceasta va ajuta la uscarea săpunului după fiecare utilizare. De asemenea, va fi ușor să utilizați bara de săpun până la ultima bucată, deoarece puteți freca săpunul cu buretele.

11) Ameliorează durerea de dinți

Tăiați bucăți de burete. Impregnați-le cu extract de vanilie sau whisky. Așezați-le în apropierea dintelui vostru pentru a calma durerea.

12) Bureți înghețați

Presați un burete și puneți-l într-o pungă. Puneți-l în congelator timp de trei ore. Puteți utiliza acest lucru pentru a vă păstra prânzul sau băutura rece.

13) Foi de uscare reutilizabile

Umpleți un recipient din plastic cu balsam pentru țesături. Puneți buretele înăuntru și închideți partea superioară. Scoateți buretele și stoarceți excesul de balsam. Aruncați-l în uscător și utilizați-l ca o foaie de uscare reutilizabilă. Puneți-o înapoi în recipient atunci când ați terminat.

14) Suporturi de protecție pentru podea

Tăiați bucăți de burete. Lipiți-le sub picioarele mobilei. Acest lucru va împiedica zgârierea podelei atunci când mutați mobilierul.

15) Sigilează plicurile

Lipirea plicurilor poate fi greoaie. Utilizați un burete în schimb. Umeziți-l cu puțină apă și frecați peste adeziv, apoi închideți plicul. Simplu, nu-i așa?