Cum reactioneaza oamenii cand e vorba de sarut? Dar de primul sarut? Acest experiment minunat prezentat de WRENSTUDIO ii are ca protagonisti pe cativa tineri care nu se cunosc intre ei. Ce se intampla? 20 straini sunt pusi sa se sarute pentru prima data. S-a urmarit a se analiza reactia lor in momentul in care li s-a cerut asta si daca au trecut peste prejudecati sau teama de a o face. Se pare ca niciunul dintre ei nu a prezentat un refuz, ba chiar mai mult, ceea ce s-a intamplat a fost de-a dreptul minunat!

Se pare ca sarutul, si, in special, primul sarut are o importanta foarte mare pentru noi, fiind cel care ne spune primele lucruri despre o persoana, ne poate modifica sau influenta relatia cu acea persoana si, dupa cum s-a constatat, pentru multi reprezinta cel mai intim si frumos moment ce poate avea loc intre doua persoane. Un moment de apropiere, o afectiune imediata si inexplicabila pe care oamenii pur si simplu o adora. Amuzante in acest experiment sunt momentele de dinaintea sarutului, in care cei doi se simt stanjeniti, rosesc si se comporta ca doi indragostiti. Asadar, cum e posibil ca doi oameni care nu se cunosc sa se poarte ca si cum ar fi indragostiti, sa simta acei “fluturasi” sau acea senzatie de usoara ameteala cand e vorba de primul sarut? Asa putem demonstra cat de important este acest gest social, de apropiere, care isi spune cuvantul cand e vorba de a defini relatia cu o anumita persoana.

Cei care au privit experimentul au ramas uimiti si au tras si ei concluziile de rigoare, nu mai vorbim de faptul ca l-au sustinut si l-au considerat minunat. Te pune pe ganduri aceasta experienta sociala care poate schimba vieti.