Magazinele en gros pot fi locuri magice uneori. Ofertele diverse și economiile făcute la buget sunt satisfăcătoare.Dar aceste magazine nu pot fi folosite pentru toate nevoile tale de cumpărături. Unele lucruri ar fi mai bine să fie cumpărate de la magazinul alimentar sau poate chiar online.

Iată lucrurile pe care vă recomandăm să le cumperi la magazinele en gros:

Alimente pentru petreceri

Dacă faceți o petrecere puteți alege magazinele en gros. Veți găsi o tonă pe aperitivele și deserturi.

Baterii

Bateriile sunt scumpe uneori, dar nu și dacă le cumpărați la vrac faceți economii importante. Trebuie doar să vă amintiți datele de expirare.

Brazi sau molizi de Crăciun

Puteți să vă luați pomul de Crăciun din piața sau din pepiniera dvs. locală. Le veți găsi mai ieftin însă în magazinele en gros.

Anvelope pentru mașină

Nu mai cumparati câte-o anvelopa când se strică. Puteți cumpăra toate cele patru sau două dintr-o dată mult mai ieftin prin varaianta en gros.Puteți obține și alte lucruri importante, precum garanțiile gratuite, reparații și echilibrare.

Televizoare

Puteți găsi câteodată televizoare mai ieftine în aceste magazine en gros. Depinde de marca. Veți dori, de asemenea, să verificați online și pentru vânzări la magazinele electronice locale deoarece, uneori, le puteți găsi mai ieftin în altă parte. Doar asigurați-vă că verificați mai întâi.

Alcool

Multe magazine en gros au o diversitate mare de băuturi alcoolice. Puteți economisi până la 30% pentru vin și băuturi alcoolice cumpărând din aceste magazine.

Flori

Florile pot fi destul de scumpe la florarie sau supermarket. Puteți să economisiți până la 50% e dacă cumpărați de la magazinele en gros. Puteți obține două duzini de trandafiri la prețul unuia.

Fructe congelate

Fructele congelate sunt mai ieftine decât fructele proaspete. Dar este chiar mai ieftin când le cumperi de la en gros. Veți avea nevoie să cumpărați mai mult deodată, ceea ce este bine pentru că puteți să le depozitați în congelator.

Brânzeturi gourmet

Mulți dintre noi iubim mereu brânzeturile noastre gourmet. Dar, uneori, pot fi prea scumpe. Vei plăti mai puțin din aceste magazine en gros.

Carne

Carnea poate fi mai ieftină atunci când o cumpărați în vrac. Și puteți să-l puneți în congelator și să îl scoateți când sunteți pregătit să gătiți. Dar este posibil să doriți să verificați vânzările la magazinul dvs. local, deoarece uneori pot aduce costul în jos un pic mai mult în timpul unei vânzări.

Alimente pentru animale

În magazinele angro puteți găsi numeroase alimente și alte accesorii pentru animalele de companie.

Condimentele

Condimentele pot fi super scumpe la magazinul alimentar, iar recipientele sunt atât de mici încât le poți folosi doar câteva săptămâni. Puteți obține recipiente mult mai mari pentru mult mai puțini bani.

Hârtie de toaletă

Hârtia igienică este din categoria produs obligatoriu în orice casă. Luați o cantitate mai mare la vrac și nu veți duce lipsă de acest produs. Veți economisi, de asemenea, o sumă substanțială de bani.

Chipsurile

Nu cumpărați pungi de chipsuri de la magazinul alimentar. Cumpărați cantități mai mari de la en gros. Trebuie doar să le mănâncați înainte să expire.

Detergent de haine

Dacă aveți o familie mare, atunci sigur aveți o mulțime de rufe de spălat. Asta înseamnă că ai nevoie de mult detergent de rufe, iar soluția ce ami bună este să cumperi cantități mai mari de la magazinele en gros.

sursa: https://homehacks.co/things-buy-avoid-sams-club/