Curentul caselor mici a stimulat creativitatea în diverse moduri. Oamenii au creat aceste case mici din autobuze, remorci și chiar containere.

Katie Nichols și John Walker, ambii dezvoltatori pentru Numen Development, au realizat propria casa construită din patru containere de transport maritim de Robertson Designs.
Casa Cordell a fost concepută ca o structură ecologică. Ei au folosit, de asemenea, o mulțime de materiale prelucrate. De exemplu, drumul lor exterior este pavat cu sticlă reciclată.

Folosind cele patru containere au dat casei o senzație deschisă, aerisită și spațioasă. Decorul lor minimalist aduce o senzație modernă și elegantă casei.
Cuplul a folosit nuanțe de culori verzi de decor pentru a echilibra culorile pereților expuși la recipient. Containerele permit un design în aer liber în zonele de living și de luat masa și oferă o mulțime de spațiu pentru a servi masa și pentru a vă relaxa.

Este suficient spațiu pentru o masă supradimensionată care să aibă șase locuri. O bucătărie complet contemporană care este accentuată cu iluminare discretă.

Este plin de aparate moderne și proiectat cu o mulțime de rafturi încorporate.
Designul minimalist, cu culori deschise este continuat cu alb în bucătărie din blaturi și dulapuri.

Camera de zi are uși de la podea până la tavan și ferestre care inundă spațiul cu lumină naturală.
Camera de zi este decorată simplu cu câteva scaune din piele și o masă de cafea mică. În cele din urmă, o canapea a fost plasată în acest spațiu.

În afara dormitorului se află o masă mică și un covor confortabil pentru joacă.

Baia pentru copii a fost vopsită cu o culoare verde și adăuga o tușă de culoare și vivacitate spațiului.
Baia lor are un aspect unic, cu un design multicolor în dale și cadă. Pardoseala și partea superioară a chiuvetei au fost realizate din același material de lemn.

Dormitorul principal este simplu, dar cu siguranță se simte ca un dormitor matrimonial. De asemenea, are o casă confortabilă pe o parte a dormitorului, minunat pentru citirea unei cărți sau pentru a vă bucura de o ceașcă de cafea de dimineață.

Casa are, de asemenea, multă lumină pentru a da un efect senin și modern.
Baia din dormitorul principal este într-adevăr altceva. Este plină cu țiglă verde luminoasă, uși de duș de sticlă și un bazin de chiuveta dublat.

Există, de asemenea, o ușă care conduce spre exterior, care se deschide în duș pentru a fi folosit în aer liber. În afara casei este o punte supradimensionată și spațiu pentru grătar, joc sau relaxare.
Cel de-al patrulea container conține un apartament pentru oaspeți. Puteți afla mai multe despre Casa Cordell de aici.