Tatuajele au fost initial folosite ca o forma de infrumusetare a corpului. Ele au evoluat de-a lungul timpului si in timpul nostru sunt sute de stiluri de a tatua. Dintre toate aceste unul este cu siguranta cel mai spectaculos. Tatuajele “brodate” sunt, cu siguranta, cele mai spectaculoase. Un artist Brazilian este numarul unu mondial in acest moment. Exista si un motiv pentru care lumea il place atat de mult.

Aceste “broderii” folosesc tehnici deosebite de umbre, linii si detalii care au ca rezultat o imagine ce pare brodata pe piele. Chiar daca pare simplu nu toti artistii pot face o asemenea opera de art . Iti trebuie o pregatire speciala, atat practica cat si teoretica, pentru a realiza asmenea tatuaje. Unu dintre cei mai buni artisti ai momentului este Eduardo “Duda” Lozano din Sao Paolo , Brazilia.

Cel face pe DUDA atat de diferit fata ce ceilalti artisti ? Brazilianul este foarte cunoscut printre toti artistii din regiune. Picturile lui tin cont de cele mai mici detalii. Semnatura artistului consta in faptul ca imita si ata care, uneori, este rupta spre margine broderiilor. Profilul lui de instagram este plin de astfel de fotografii cu ultimele lui realizari. Cu siguranta personajele care le expune sunt pe gustul tuturor persoanelor indiferent de varsta.

Faima nu a intarziat sa apara. Cu ajutorul retelelor de socializare artistul a devenit , in scurt timp, cunoscut in intreaga lume si primeste in fiecare zi invitatii de la cunoscuti artisti .

Derulati in jos pentru a vedea cateva din operele lui Duda