Ti-ai dori sa dormi sau sa traiesti intr-un cartof ? Acum ai sansa sa dormi intr-un cartof gigant transformat intr-o camera de hotel. Poti chiar sa-ti rezervi o noapte folosind Airbnb si pentru numai 200$ vei fi fericitul locatar al ineditei camere de hotel. Dar haideti sa stabilim inca de la inceput un lucru. Acesta nu este un cartof adevarat. Nici nu ar avea cum, cartoful nu creste niciodata atat de mare. Si chiar daca ar creste nu poti locui intr-o leguma. Imagineaza-ti ce miros ar fi.

Cartoful de 9 metri a fost construit initial in statul american Idaho pentru a comemora a 75-a aniversare a sarbatorii locale dedicate legumelor. A fost fabricat din ciment, metal si plastic si imita destul de bine leguma. Structura de peste 6 tone a stat in acel loc timp de 7 ani pana cand Kristie Wolfe, un designer de interior, a decis sa transforme structura intr-un hotel. Acum poti inchiria camera folosind serviciul Airbnb. Doritorii sunt la un click distanta de faimoasa camera de hotel.

Poate ca nu arat atat de atragator din exterior dar odata intrat in interior vei fi impresionat de eleganta interiorului. Scaunele sunt de un roz calduros iar interiorul de un alb imaculat iti da impresia de spatiu. Patul pentru doua persoane este imens. Exista si o baie cu toate conditiile necesare. Pe timp de iarna incalzirea se face cu ajutorul lemnelor si a semineului din camera.

Camera nu are ferestre si nici o alta deschidere in afara de usa. Exista aer condition deci nu trebuie sa va faceti griji de ventilatie. Singurul inconvenient este acela ca nu exista bucatarie iar bauturile racoritoare si snack-urile nu sunt incluse. Televiziune si wifi nu exista in aceasta locatie.


Acest hotel extraordinar este plasat langa “Union Pacific Railroad route” la 20 de minute de centrul orasului Boise.