Dacă conduceți un autovehicul este important să vă asigurați că anvelopele sunt în formă și că aveți siguranță pe drum. Cu toate acestea, odată ce acestea se strică și trebuie înlocuite – asigurați-vă că nu le aruncați.

Nu lăsați vechile anvelope de mașini să ajungă în gunoi. Vă arătăm 9 idei creative de reutilizare a acestora:

1. Măsuță de cafea


Puntea sau terasa dvs. are nevoie de un element decorativ distractiv? Încercați acest proiect de la Madcap Frenzy. Tot ce trebuie să faceți este să vopsiți două anvelope auto într-o culoare strălucitoare și plină de culoare. Odată uscate, stivuiți-le și așezați o bucată de sticlă rotundă pe ele. Atât de simplu, atât de ușor, atât de drăguț!

2. Nisipul vechi al pneurilor

Credeți sau nu, acest proiect costă doar 21 dolari pentru a-l finaliza. Aveți nevoie de o anvelopă mare, veche de tractor, un material de piscină, nisip și alte câteva consumabile și unelte. Urmați acest tutorialul pas cu pas.

3. Loc pentru a depozita furtunul

Acesta este un proiect atât de ușor de făcut și vă va împiedica să vă opriți pe furtunul din curtea din spate. Veți avea nevoie de o anvelopă veche, de acces la un ferăstrău de sabie (deși un cuțit ascuțit va funcționa prea) și o foraj de foraj. Tăiați “ansamblul” de pe anvelopă folosind ferăstrăul, găuriți niște găuri pe partea inferioară pentru drenare și împachetați furtunul!

4. Pat pentru câine sau alte animale de casă

Cât de adorabil este acest proiect simplu! Doar vopsiți o anvelopă de mașină veche cu o culoare care se potrivește cu personalitatea puilor dvs., aruncați o pernă confortabilă sau niște pături și veți avea un animăluț fericit.

5. Scaun din pneu și sfoară

Handimania a creat acest frumos proiect  folosind un pneu veche, o frânghie și câteva alte materiale. Oaspeții dvs. nu vor ști niciodată că acest uimitor divan are la bază un simplu pneu. Handimania are un tutorial complet și detaliat.

6. Leagăn

Luați o anvelopă veche și transformați-o într-un leagăn distractiv în curtea dumneavoastră. Spray-ul bloggerului de la Ella Claire Inspired a pictat anvelopă cu un albastru deschis și a folosit un nod de cocoș pentru a-l lega de o ramură robustă. Pentru instrucțiuni complete, vizitați-i blogul.

7. Decorațiuni de dimensiuni mari de Crăciun


Acest proiect  adorabil vă va face curtea din față invidia vecinilor dumneavoastră în timpul sărbătorilor. Dacă sunteți pregătit pentru o activitate amuzantă de weekend, vă puteți îndrepta spre blogul Addicted 2 DIY pentru a afla cum au fost create aceste decorațiuni festive.

8. Scaun de grădina din anvelope vechi

Pentru acest proiect va trebui să mai achiziționați câteva consumabile, dar merită efortul! Oamenii creativi vă propun acest scaun de grădină creativ – un scaun confortabil pentru dvs. în timp ce vă plantați plantele și legumele.

9. Plantă crescută în anvelopă

Tot ce veți avea nevoie sunt cinci lucruri pentru acest proiect – o anvelopă veche, o vopsea prin pulverizare, un strat de ghiveci, flori și o barieră de țesături. Și desigur, o grădină pe măsură! Urmăriți un tutorial foarte ușor pentru tine pentru a vedea cum se realizează.

Sursa: https://homehacks.co/9-brilliant-ways-to-upcycle-old-car-tires/