Lectura unei cărți bune este una dintre cele mai mari plăceri ale vieții. Dar dacă sunteți un bibliofil, cărțile se pot aduna destul de repede în casa dvs și să nu aveți ce să afceți cu ele. De aceea vă oferim câteva sfaturi legate de recondiționarea cărților.

1) Suport pentru pahare

Luați niște suporturi de pahare albe și le transformați în ceva spectaculos. Tăiați câteva pagini din cartea dvs. preferată și apoi lipiți-le pe acestea.

2) Soport de cuțite

Legați o mulțime de cărți împreună cu sfoară. Așezați-le în poziție verticală și glisați cuțitele între pagini pentru a crea un loc de cuțit. Aflați cum să faceți una aici.

3) Ghivei de flori

Ștrângeți și lipiți niște cărți împreună sau pur și simplu folosiți una foarte groasă. Tăiați spațiul pentru planta dvs. în interiorul cărților. Așezați planta chiar înăuntru.

4) Ascunzătoare secretă în siguranță

Utilizați cărți pentru a vă ascunde comorile. Puteți face un minunat seif cu cărți. Urmați instrucțiunile de aici.

5) Semne de carte

Unele semen de carte arata foarte frumos, mai ales cele de la carti mai vechi. Doar tăiați coloana vertebrală și faceți o gaură în partea de sus. Rulați o panglică prin ea și folosiți-o ca marcaj.

6) Organizator de elemente de birotică

Luați mai multe cărți și lipiți-le împreună. Tăiați găuri în ele suficient de mari pentru a plasa o cutie de tablă. Așezați cutia în interior și utilizați-o ca un organizator de elemente de birotică.

7) Pahare unice

Împachetați paharele cu paginile cărților preferate. Doar tăiați paginile la dimensiuni. Apoi, lipiți hârtia în exteriorul suportului de sticlă.

8) Geantă de mână

Cartea poate fi transformătă într-o geantă dulce și delicată. Obțineți tutorialul despre cum să faceți acest lucru aici.

9) Caseta de bijuterii

Faceți o cutie de bijuterii superbă dintr-o carte veche. Tot ce ai nevoie este un carton, un clei și un cuțit. Puteți găsi instrucțiunile complete aici.

10) Husă de tabletă dintr-o carte

Citiți o mulțime de cărți pe tabletă? Faceți-o cunoscut cu o husă dintr-o carte veche. Aflați cum să faceți una în videoclipul de mai sus.

11) Cuier din cărți

Acesta este un proiect uimitor pentru iubitorii de cărți. Este nevoie de lemn, câteva cărți și imaginație. Obțineți instrucțiunile complete aici.

12) Geantă vintage

Acesta este cea ma frumoasă geantă vintage văzută vreodată. Aflați cum să faceți una aici.

13) Bijuterii pagină de carte

Păstrați întotdeauna cu dvs. o bucată din cartea dvs. preferată transformând-o în bijuterie. Ele sunt foarte simplu de făcut. Aflați cum aici.

14) Acoperiți mobilierul sau un perete cu pagini de carte

Creați un perete special prin lipirea paginilor de carte pe perete. Puteți, de asemenea, aranja mobilierul dvs. cu pagini de carte.

15) Lampă de masă din cărți

Veți avea nevoie de un kit de lampă pentru acest lucru, dar merită. Doar stivuiți cărțile și instalați componentele lampei