Majoritatea oamenilor folosesc colierele de plastic pentru a organiza cablurilor în jurul casei. Acesta este un lucru practic mai ales când aranjaţi zona din spatele calculatorului sau a televizorului. Dar, colierele de plastic funcționează bine și într-o varietate de alte situații.
Indiferent de utilizarea pe care o găsiți pentru colierele de plastic, puteți să vă bazați pe ele pentru că reprezintă o soluție durabilă. Urmăriţi aceste utilizări inovatoare pentru colierele de plastic în interiorul și în jurul casei dumneavoastră.

Inel pentru chei

Păstrați toate cheile într-un singur loc cu colier de plastic. Începeți prin plasarea cheilor pe colier. Apoi, întindeți cravata la dimensiunea dorită și tăiați excesul. Lasă un pic de colier lipit, astfel încât să puteți anula, așa cum se arată aici şi adăugați mai multe chei.

Poți prinde ghivece ușoare cu flori

Cu acestă idee simplă puteți face o grădină de plante pe unele scări din afară casei dumneavoastră. Începeți prin găurirea unor găuri de drenaj și umplerea unei cutii de tablă cu sol. Adăugați plantele și trageți o gaură în partea superioară a cutiei. Așezați cutia de pe balustrada de scară folosind un colier de plastic.

Prinderea etichete

Asigurați-vă că etichetele pe care le atașați la un coș rămân în loc prin utilizarea a două coliere de plastic. Faceți o gaură în cele două colțuri de sus ale etichetei și apoi atașați-o la coș folosind aceste coliere. Eticheta ar trebui să rămână prinsă definitiv de coş.

Rafturi verticale

Cu coliere de plastic puteţi crea rafturi verticale. Aranjați cutiile în configurația pe care o doriți înainte de a le fixa împreună cu ajutorul colierelor de plastic.

Protejează picioarele de mușcăturile animalelor

Dacă țânțarii, căpușele și alte insecte care transportă boli sunt o problemă în jurul proprietății dvs., puteți colierele de plastic pentru a vă prinde pantalonii în jurul gleznelor.

Agăţarea pantalonilor pe umeraş

Ca parte a procesului de vânzare, mulți vânzători adesea asigură pantaloni la umerase cu fir folosind coliere de plastic ca parte a prezentării lor. Ele oferă o alternativă la știfturile de siguranță, care de multe ori duc la înțeparea degetelor.

Legarea anvelopelor de bicicletă pe zăpadă

Legarea cu coliere de plastic a anvelopelor pentru biciclete vă poate ajuta să navigați pe zăpadă. Acestea înțeapă în suprafața îngustă a gheții și zăpezii, asigurând tracțiune. Asigurați-vă că le strângeți bine.

Panou de ustensile

Pentru a văordona atelierul folosiți cornierele de plastic pentru a lega uneltele și alte instrumente. Pur și simplu prindeţi-le prin două găuri într-un panou și fixați-l în spate. Asigurați-vă că lăsați suficient spaţiu liberă pentru a aluneca mânerul instrumentului.

Gestionarea urgenta a parului

Dacă vă simțiți nevoia să vă prindeţi rapid părul, apucați un colier de plastic și fixați-l într-o coadă de cal. Când ați terminat, îndepărtați cu ușurință colierul tăindu-l cu o foarfecă.

Fixați un fermoar

Ce faceți atunci când fermoarul dvs se desprinde și aveți nevoie de o înlocuire promptă? Utilizați un colier de plastic. Pur și simplu treceți colierul prin bucla şi înlocuiți-l când găsiți ceva mai potrivit.

Închiderea pungilor

Colierele de plastic oferă o modalitate eficientă de a închide pungile de tot felul. Indiferent dacă aveți nevoie de un mijloc eficace pentru a vă închide un sac de gunoi sau dacă aveți nevoie de ceva pentru a vă păstra pâinea, nu trebuie să faceți nici-o investiţie majoră. Puteți utiliza un colier de plastic pentru eficienţă maximă.

Împletiţi un coș

Aveți posibilitatea să împletiţi chiar și un coș cu aceste coliere. Tot ce este nevoie este o grămadă de coliere de plastic, ancore cu fermoar și răbdarea de a împleti. Puteți găsi tutorialul despre cum să faceți un coș cu fermoar la Instructables.

Prindeţi decorurile prin casă

Colierele de plastic funcționează excelent în timpul sezonului de vacanță atunci când încercați să prindeţi prin casă lumini și decorațiuni. Fixați rapid decorațiile, cum ar fi ghirlanda, pe o scară prin securizarea decorațiilor din jurul balustradelor folosind aceste coliere.

Prinderea mânerelor dulapurilor pentru siguranţa copiilor

Pentru a asigura suguranţa copiilor puteţi lega mânerele dulapurilor cu coliere de plastic. Acestea împiedică deschiderea ușilor de către copii.

Operă de artă

Colierele de plastic sunt la îndemână atunci când faceți o mare varietate de proiecte de artă. Puteți chiar să cumpărați legături de coliere de plastic în mai multe culori pentru a realiza opere de artă cu un aspect mai atrăgător.

Reparaţi gardul

Gardul tău are o gaură? Efectuați o reparație rapidă cu niște coliere de plastic. Asigurați-vă că-l reparați mai târziu atunci când aveți timp cu ceva mai solid.

Sursa:https://homehacks.co/40-uses-zip-ties-at-home/