Transformarea unei uși vechi în ceva util atunci când o înlocuiți nu numai că își extinde utilitatea, ci vă ajută și să economisiți bani. Iată câteva zeci de idei inovatoare pe care le poți folosi pentru a transforma o ușă veche.

Creați o terasă în aer liber

Puteți atașa patru uși cu niște balamale și puteți instala un acoperiș pentru a crea această oază de relaxare

Construiți o noptieră

Această noptieră a fost făcută dintr-o ușă veche, niște garduri și două pătrate de lemn. Puteți obține instrucțiunile despre cum să faceți una singură aici.

Construiți un gard în grădină

Utilizarea ușilor pentru a crea un gard creează un frumos punct de atracție în curtea ta. Puteți crea o fundație pentru ușile dvs. sau le puteți asigura cu niște posturi.

Faceți o masă de spălat rufe

Doar prindeți rama ușii la perete și utilizați niște lanțuri pentru a fixa ușa pentru a crea această masă de spălat cu aspect foarte elegant.

Construiți un raft de cărți

Acesta este un proiect simplu care presupune agățarea unor rafturi pe un cadru de ușă. Puteți atașa o lumină încorporată dacă doriți să o faceți mai interesantă.

Construiți un spațiu de depozitare

Puteți atașa o ușă la un sertar mic de sertare existente pentru a crea acest stand de masă. Puteți chiar să adăugați un raft în sus și să includeți și câteva cârlige.

Instalați o stație de băuturi sau o bară

Acesta este cel mai adorabil proiect și este perfect pentru interiorul sau în afara casei dvs. atunci când sunteți puși pe distracție. Există o mulțime de modele diferite pentru acestea, astfel încât să puteți deveni creativi. Puteți găsi instrucțiuni despre cum să faceți unul aici.

Faceți un panou pentru poze

Aveți posibilitatea să utilizați o ușă veche pentru a crea acest fermecător afișaj foto.

Construiește o placă de mesaje în aer liber

Puteți transforma o ușă veche într-o placă de mesaje cu adevărat drăguță, cu un strat de vopsea de tablă. Puteți schimba mesajele de inspirație în fiecare an. Este un proiect foarte simplu de făcut.

Sursa:https://homehacks.co/40-ways-to-upcycle-old-doors/