Aceasta este, cu siguranta, cea mai amuzanta arestare pe care ai vazut-o vreodata! Un politist incearca sa aresteze un pitic, insa el reuseste sa scape mereu din mainile sale. Ba chiar mai mult, se catara pe un stalp pentru a scapa de omul legii. Ca si cand ar avea unde sa se duca…
Incidentul are loc in Las Vegas, orasul in care haosul isi spune cuvantul, locul in care te poti astepta la orice, de la oricine, intrucat e un obicei ca lucrurile sa o ia razna acolo. Piticul era animator de strada, iar problema consta in faptul ca acesta obisnuia sa isi realizeze actul in fata masinilor ce treceau cu viteza pe strada. Neavand unde sa locuiasca si intr-o permanenta nevoie de bani, piticul a trebuit sa gaseasca o solutie ca sa castige ceva pentru a putea supravietui.

El s-a opus arestarii politistului, ba chiar l-a alergat putin inainte de a asculta ceea ce avea acesta de zis. Fiind la a doua intalnire, politistul l-a mai avertizat inca o data ca nu e bine sa se puna in pericol in fata masinii. Norocul omului a fost ca politistul cunostea pe cineva care angaja animatori si i-a promis ca ii va gasi o slujba. Un gest de apreciat!