Fructul este una dintre cele mai bune gustări posibile. Fructele sunt proaspete, suculente și pline de substanțe nutritive. Fructul este, de asemenea, super delicios. Nu este nimic mai răcoritor decât niște fructe frumoase într-o zi fierbinte de vară. Simți că ești sănătos atunci când muști într-o bucată de fructe.

Dar uneori ne place să luăm o gustare fructală când suntem pe drum. Și asta e ceva care ne poate împiedica să luăm orice fruct ne-am dori. De aceea este bine ca fructul tău să fie tăiat înainte, ca să poți apuca doar câteva atunci când ți-e foame, în loc să aștepți până să-l pregătești.

Pierderea timpului pentru a tăia fructe poate fi înlăturată cu câteva trucuri simple:

1) Pepeni tăiat în cuburi

Tăiați pepene în felii. Se taie coaja și se taie restul în cuburi. Puteți, de asemenea, să tăiați pepene în bastoane, făcând tăieturi profunde în întregul fruct orizontal și apoi vertical.

2) Curățarea portocalei

Tăiați marginile portocalii. Faceți o incizie verticală profundă într-o parte a portocaliei până ajungeți în centru. Trageți partea laterală în afară și veți putea cu ușurință să eliminați cu ușurință miezul portocalei.

3) Tăierea unui avocado

Găsiți un pahar subțire. Utilizați marginea pentru a tăia pielea de avocado. Utilizați paharul pentru a separa coaja de avocado de pulpă.

4) Curățarea fructului de mango

Împărțiți fructului de mango la jumătate, dar nu pe toată lungimea sa. Utilizați un cuțit pentru a scoate cu grijă toate segmentele de mango din coajă într-o singură mișcare. Scoaterea coajelor după ce este felie este mult mai ușoară.

5) Căpșuni

Căpșunile poate fi consumate cu mâna. În schimb, împingeți un bețișor în capătul îngust al căpșunii. Aceasta va împinge miezul afară și va scoate vârful verde în câteva secunde.

6) Curățarea ananasului

Tăierea ananasul poate fi o adevărată provocare. Asigurați-vă că aveți un cuțit mare și că este ascuțit. Tăiați ananasul în sferturi. Apoi, feliați din nou în sferturi. Vedeți cum s-a făcut în videoclipul de mai jos.

Sursa: https://homehacks.co/eat-fruit-5-tricks-cut-fruit-prep-time/