Când eram copii mici, mulți dintre noi ne prefăceam că trăiam în locuri magice, cum ar fi sub mare, în vârful copacilor sau pe o corabie de pirați. Poate chiar interiorul unei peșteri.
Ei bine, visurile unora din copilărie se pot împlini. Deoarece o peșteră care a fost transformată într-o casă este de vânzare.

Dar este departe de orice adăpost din peșteră pe care l-ați fi visat, copil fiind. Acest loc este cea mai luxoasă peșteră văzută vreodată. Este cunoscută chiar sub numele de “cea mai luxoasă peșteră din lume”.
Peștera Beckham Creek este situată într-o zonă foarte îndepărtată din Arkansas. Aceasta a fost inițial construit ca un adăpost pentru bombe și a fost transformată mai târziu într-un hotel de lux care poate găzdui până la opt persoane majore.

Tariful de cazare este cuprins între 1.200 și 1.600 de dolari pe noapte. Casa include stalagmite și stalactite în cele patru dormitoare ale sale și patru modele de baie. Fiecare dormitor are un pat queen-size înconjurat de ziduri de rocă expuse, o baie fantastică și un duș de ploaie, care se simte ca o cascadă, în camera dumneavoastră.
De asemenea, oferă o bucătărie completă cu aparate electricasnice de înaltă calitate și un cuptor dublu cu convecție. Puteți lua masa la bara de lemn sau la masa separată.

Casa are, de asemenea, mai multe zone de living cu hol și balcoane. Acesta are un televizor cu LED-uri de 75 inci, montat pe pereții cavernei, canapele confortabile și încălzire termică.

Zonele exterioare ale acestei proprietăți sunt la fel de uimitoare ca și zonele interioare. Are o cascadă și o helipadă. Aparent, helipadul a fost folosit pentru a transporta oaspeții celebrii care au vizitat peștera.

Există, de asemenea, un iaz în apropierea proprietății. Puntea în aer liber oferă priveliști uimitoare și este perfectă pentru un grătar la lumina lunii.
Cu o  barca sau canoe puteți ieși afară pe iaz și puteți experimenta pescuitul. Vă puteți bucura, de asemenea, de drumeții, călărie sau plimbări cu elicopterul.

“Apa pentru peșteră provine din interiorul peșterii de 1,5 mile și se varsă într-un rezervor de reținere care trece printr-un sistem de purificare. Ceea ce nu este folosit și care se deplasează, călătorește sub podeaua lojii și iese într-o altă piscină lângă exploatarea ușii, apoi se revarsă peste munte (în vremuri de ploi abundente – este o cascadă) în iazul mare aflat în pășunatul de lângă helipad. Apa din iaz este un albastru azuriu frumos din toate mineralele bogate și este plină cu pește “, a spus managerul Lodge Rayne Davidson.

Proprietatea este acum pusă în vânzare la o ofertă inițială de 2,7 milioane de dolari. Puteți vedea mai multe imagini ale proprietății pe pagina Instagram de aici.
“Vă veți îndrăgosti de această peșteră!”, a spus Rayne Bored Panda.

“Cumpărătorii au analizat-o până acum din perspectiva investitorului, iar rata de rentabilitate este mică. Există 256 de acri care nu aduc venituri și să cumpărați o peșteră este greu de recuperat ca și investiție. Totuși, venitul de cazare acoperă toate facturile.”