Boy Ryan Kaji este un Youtuber faimos din California și ,deși nu pare, el este autorul tuturor inregistrărilor de pe canalul ce face reviw-uri jucariilor din magazinele de specialitate. Astăzi, canalul său are peste 19 milioane de abonați, iar cel mai popular videoclip a fost vizionat de aproape două miliarde de ori. Și a obținut acest  rezultat uimitor în doar trei ani!

În 2017, băiatul a câștigat aproximativ 11 milioane de dolari din videoclipurile realizate, fiind pe locul opt pe lista Forbes. Și în 2018, Ryan și-a depașit propriul record – câștigurile sale au însumat 22 de milioane de dolari. Nimeni nu a reușit să-l detroneze încă, este cel mai bogat YouTuber din lume.

Ryan a început să facă review-uri jucăriilor sale favorite și să filmeze videoclipuri în 2015, când avea doar patru ani. El a fost inspirat de alte recenzii pentru copii . Apropo, întreaga familie a băiatului îl ajută să creeze videoclipuri pentru canalul său – Ryan ToysReview , iar mama lui chiar și-a părăsit slujba pentru a gestiona canalul. Cu toate acestea, chiar nu mai era necesar ca aceasta să aibe o slujbă: fiul său obține sume fabuloase și nu numai datorită videoclipurilor sale populare. Anul trecut, băiatul, împreună cu Bonker Toys și pocket.watch, și-a dezvoltat și și-a produs propria linie de jucării , care a fost vândută exclusiv în magazinele Wallmart din Statele Unite, și a apărut ulterior și în magazinele online .