Cheltuim o grămadă de bani pentru a avea o saltea bună, dar când nu ami sunt bune le aruncăm fără regrete. Ne-am gândit să vă arătăm câteva modalități prin care să puteți reutiliza saltele vechi și arcurile din ele

1) Perete în grădină

Salteaua dvs. poate arăta minunat în grădina dvs. Puteți să o utilizați pentru a crea un perete diviziune. Plantele agățătoare ce cresc printre bucăți de metal dau iluzia unui perete viu.

2) Unitate de depozitare în perete

Înclinați cadrul de metal prindeţi-l de perete. Îl puteţi folosiți ca unitate de depozitare. Dați-i un nou strat de vopsea, astfel încât să fie frumos. Apoi folosiți cârlig de tip S pentru a atârna obiectele pe el.

3) Decor de vacanță

Utilizați arcurile din saltea pentru a crea un decor de vacanță minunat. Acoperiți-l cu o stea, cu un con de pin sau decorați-l ca un copac. Puteți găsi aici idei diferite pentru acest lucru.

4) Afișarea pozelor de familie

Suportul saltelei dvs. poate crea o imagine rustică în casa dvs. Puneți-o doar pe perete. Utilizați clame pentru a prinde fotografii de suport.

5) Organizator de bijuterii

Puteți folosi arcurile pentru a organiza bijuteriile. Doar suspendați bijuteriile de la un izvor. Nu numai că vă organizează bijuteriile, ci şi creează un afișaj interesant.

6) Afișarea argintăriei

Utilizați o saltea pentru a organiza și afișa argintăria. Doar scoateți arcul de pe salteaua dvs. Plasați argintăria în interiorul arcurilor.

7) Suport de hrană pentru păsări

Arcurile de pat sunt perfecte pentru hrănirea păsărilor. Plasaţi acolo semințele de pasăre. Apoi, atârnă-l de un copac.

8) Suport pentru căni

Economisiți spațiu suspendând cănile de tavan. Utilizați cârlige de tip S pentru a închide chestii din acesta.

9) Memorial de botez sau de nuntă

Amintiți-vă zilele speciale folosind suportul salteaua dvs. pe perere. Agățați-vă lucrurile interesante şi dragi pe el.

10) Obiecte de artă

Creați o artă rustică pentru casa dvs. cu un arc de saltea vechi. Ţineți-l de pe perete și adăugați lucruri frumoase la el. Puteți adăuga fotografii sau alte obicte interesante.

11) Candelabru de tavan gigant

Așezați un suport de saltea de tavan. Apoi puneți pe ea lumini de candelabru. Așezați cristale pe ea pentru aspectul complet de candelabre.

12) Plante de grădină

Îndepărtați o saltea și prindeţi arcurile de perete. Puneți niște plante în interiorul arcurilor saltelei.

13) Suport pentru sticle de vin

Atașați niște arcuri la o bucată de lemn. Puneți niște sticle de vin în interiorul arcurilor. Este o modalitate perfectă de prezentare a sticlelor de vin.

14) Suport pentru afișarea produselor alimentare

Utilizați o parte dintr-un cadru vechi pentru a vă pune mâncarea pe suport. Puteţi creea conuri umplute cu alimente. S-ar putea să le tăiați și să le pictezi mai întâi cu vopsea sigură pentru alimente.

15) Suport de flori

Creați o vază unică din arcuri de saltea. Tot ce ai nevoie sunt doar nişte flori frumoase. Așezați o mică vază în interiorul ei și gata. Totul este minunat!