Containerele de depozitare din plastic sunt folosite de mulți oameni pentru a stoca obiecte în casă sau într-un depozit. Dar, acestea pot fi folosite pentru o serie întreagă de alte proiecte
Indiferent dacă doriți să profitați de spațiul de pe pereții dvs., în podul dvs. sau în alte zone rare utilizate în casa dvs., containerele de depozitare din plastic vă oferă o soluție ușoară şi practică. Puteți, de asemenea, să păstrați mai multe decât credeți într-un astfel de container, de la piese leggo, consumabile pentru pictură sau chiar pantofii copiilor dvs.

Consultați această gamă largă de utilizări pentru recipientele de depozitare din plastic, precum și o gamă largă de elemente pe care probabil că nu v-ați gândit să le stocați astfel. Puteți găsi, de asemenea, modalități de a decora containere de depozitare din plastic pentru a le face să se potrivească cu decorul din casa ta.

1) Casă de hamsteri


Hamsterul tău poate trăi un stil de viață luxos într-o clădire cu trei etaje din plastic. Sună ca un vis devenit realitate pentru orice anumal cu blană. Pot să mănânce, să se joace, să se joace, să doarmă și să facă exerciții la orice etaj pe care îl doresc. Găsiți ghidul complet pentru a construi o conacul de hamsteri pe acest site.

2) Depozitare sub pat

Profitați de spațiul suplimentar de sub patul dvs., făcând un spațiu de depozitare în acest loc, folosind doar o cutie de plastic şi niște roți de rulare. Puteți atașa roțile la fiecare colț al coșului cu ajutorul unui burghiu și a unor șuruburi. Găsiți tutorialul complet aici.

3) Sertare de birou

Dacă aveți o fiică sau nepoată tânără, puteţi să o faceţi fericită decorându-i biroul cu două sertare, un placaj și o oglindă, împreună cu alte câteva elemente. Această piesă frumoasă de mobilier ar trebui să arate minunat în dormitorul unei fete. Consultaţi aceste instrucțiuni despre acest proiect minunat.

4) Scaune pentru spaţii mici


Dacă locuiți într-un spațiu mic, folosiţi containerele rezistente din plastic ca şi scaune. Tot ce aveți nevoie sunt două cutii mari de depozitare cu capace, o bucată lungă de placaj, niște spumă și materialul cu care doriți să-l acoperiți. Uită-te aici pentru mai multe informații.

5) Depozitare personalizată pentru încălțăminte

O soluție de stocare ușor de utilizat pentru încălțăminte dacă aveți mai mulți copii este un spaţiu de pantofi personalizat. Luați un set de cutii de sertar și adăugați imaginea copilului la sertarul care conține pantofii. Plasați întreagul ansamblul într-un dulap. Acest lucru, de asemenea, funcționează excelent şi cu alte elemente.

6) Cutie pentru fire

Pentru toate elementele de artă, cutia de plastic este varianta ideală pentru tine. Tot ce trebuie să faceți este să faceţi câteva găuri mici în capacul recipientului dvs. de plastic și veţi avea o cutie de fire nouă, colorată și organizată.

7) Depozitarea ambalajelor de cadou

Dacă aveți nevoie de o zonă pentru stocarea consumabilelor de ambalaj pentru cadouri, utilizați un set de sertare pentru sertare. Puteţi să scrieți sau să atașați acţibilde la fiecare sertar semnificând ceea ce conţine. Acest lucru vă permite să vă păstrați separat hârtia de ambalaj, pungile cadou, etichetele și alte articole.

8) Depozitarea ustensilelor din garaj

Dacă aveți abilități de tâmplărie, folosiţi-le în construirea unui spațiu de stocare deasupra garajului, folosind o bucată mare de placaj și niște plăci. Odată ce ați instalat, utilizați cutii de depozitare mari pentru a stoca obiecte în acest spațiu deseori neutilizat.

9) Recipiente de depozitare lipite pe tavan

O altă idee de stocare a unei suprafețe libere superioare din garaj sau în altă zonă din casă este folosirea containerelor de bord.  Când alegeți containerele pe care să le folosiţi, alegeţi-le pe cele cu margini rezistente.

10) Cuib de creştere a viermilor


Dacă vă place să pescuiţi, vă puteți creşte proprii viermi folosind două cutii de depozitare din plastic, unul mai înalt decât celălalt. Ideea este de a oferi viermilor un loc în care să crească, permițându-vă acces ușor la ele. Consultați următorul site pentru mai multe informații.

11. Fântână în grădină

Realizaţi această transformare ingenioasă a coșului de plastic într-o fântână fantezistă cu aspect zen. Acesta este un proiect perfect pentru iubitorii grădinăritului . Este accesibil, estetic plăcut cu instrucțiuni clare furnizate de The Garden Glove.

12. Cutii tematice

Pentru a face un coș de depozitare mai frumos, acoperiți-l cu țesătură. Dacă aveți de gând să le utilizați în casa dvs., alegeți o țesătură cu un design care merge cu decorul. Apoi aplicați materialul folosind clei. Materialele excelente de utilizat pot fi prosoape vechi, lenjerie sau țesături pe care le cumpărați din magazin.

 13. Tur de pisici

Dacă aveți niște cutii mari de plastic, transformați-le într-o zonă de joacă pentru pisicile voastre. Alezaţi-le unul peste celălalt și asigurați-le folosind un pistol cald. Pentru a le face accesibile, tăiați o deschidere în partea din față a fiecărui recipient și umpleți-le cu țesături pentru ca pisicile să se așeze confortabil.

14. Spaţiu de relaxare a picioarelor

Dacă aveți nevoie de un loc pentru a vă relaxa picioarele după o zi grea la locul de muncă, atunci folosiţi un coș de plastic mare ca astfel de loc. Mai întâi, atașați căptușeala la capacul coșului. Apoi, acoperiți coșul cu niște țesături potrivite pentru decor. În cele din urmă, plasați-l în fața scaunului dvs. preferat.

15. Depozit de piese lego

Dacă tu sau copilul tău îi iubești  să construiească cu piese lego, atunci vă oferim o soluție minunată de stocare folosind containere de depozitare care îți permit să-ți aranjezi piesele în funcție de culoare. Începeți prin a obține un sistem de stocare Ikea Trofast. Acest lucru vă permite să glisați rapid recipiente de diferite dimensiuni în șinele de ghidare ale sistemului. Apoi, etichetați fiecare coș cu litere care indică culoarea pieselor din interior.