Din totdeauna oamenii au fost impartiti in grupuri de interese. Unora le place sa schieze, altora le place sa faca lucruri altora sa inoate… ati prins ideea . Poti sa ai orice hobby principalul scop este sa gasesti prieteni asemanatori.

Stiati ca exista o intreaga retea social unde consumatorii de bere discuta tot ceea ce tine de aceasta bautura “banala” ? Reteaua se numeste Untappd si are , in acest moment, mai mult de sase milioane de utilizatori.

Unatppd – retea social si forum

Infiintata in anul 2010 de doi bautori inraiti de bere; designerul Tim Mather si programatorul Greg Evola au pus bazele acestei comunitati. Reteau sociala a devenit in scurt timp foarte populara, avand in 2014 un milion de utilizatori activi iar in 2016 depaseau 3 milioane. La sfarsitul anului 2018 , Untappd avea putin peste 6 milioane de persoane.

Si pagina web a siteului si aplicatia de mobil sunt foarte frumos realizate. Oricine se poate inregistra si poate avea acces imediat la baza de date si la recenziile tuturor utilizatorilor. Fiecare locatie are recenzii si utilizatorii isi pot da check in acolo, facand astfel ca recenziile sa fie extrem de utile unui posibil viitor client.

Puteti, de asemenea, sa sortati locatiile unde se serveste un anumit tip de bere sau ce bautura a fost pe placul anumitor persoane. Cea mai importanta functie, dupa parerea noastra, este aceea ca puteti comanda un taxi sau Uber folosind datele din contul dumneavoastra Untappd. Sa nu uitam de promotiile valabile doar utilizatorilor. Daca acceptati ca aplicatia sa aiba acces la locatie veti putea primi notificatii su promotiile din jurul locatiei dumneavoastra. Interesant, nu ?

Cu cat mai multe locatii vizitate si cu cat mai multe beri consumate cu atat  dumneavoastra va primi puncte iar profilul ca creste in credibiliate.