Da mă, sunt bizon. Și ce? Am merțan și mă fălesc (n.r. aka fac falusul gros??). E sărbători zilele astea și toți ratații stau în trafic. Eu n-am de gând s-aștept. Că ce? Nu degeaba am stea pe capotă, geamuri fumurii și fular cu Dinamo legat de retrovizoare.

Când îi văd pe pulifrici stând în coloană la semafor mă râd nevoie mare. Ce? Doar n-oi fi și io ratat – mă bag frumos pe contrasens și mă vâr în fața primului de la coloană. Și ce mă doare pe mine de pietoni cu trecerea lor cu tot, să mă ocolească, le-oi face loc când or avea și ei măcar un Bugatti.

Și de ce mă claxonezi c-am parcat în sens giratoriu? Ce vrei? Ți-o fi ciudă că tu n-ai tupeu’ ăsta, ha? Că bagă-te și tu pe banda cealaltă. Și tu ăsta de vi pe sens unic, ia fă-mi loc, că io-s pe contrasens și nu vreau să mă prindă gaborii.

Ieri m-o enervat unu. S-o făcut galben la semafor și ăsta o-ncetinit și-o oprit. Mi-o venit să mă cobor la el, adică ce? Nu știe că pe galben mai poți trece încă? Că de m-aș fi coborât i-aș fi dat una să-i zboare scăfârlia până-n China. Adică mă pune pe mine să stau un roșu întreg. Și pe urmă nici n-o pornit când s-o făcut galben, că el așteaptă verde!

Și după aia când am ajuns la Mall am făcut stânga pe dublă continuă. Intersecția ailaltă îi pt proștii care mai merg încă 500 de metri. Io n-aveam timp, că trebuia să-i iau lu’ gagica cerceii ăia d-aur pentru crăciun. Și mă și grăbeam că aveam niște învârteli de rezolvat într-o oră cu Piști. Bă și cică fac stânga și s-apucă unu să mă claxoneze, că cică i-am tăiat calea! M-o enervat la culme, da mă grăbeam pentru gagica. Mama lui de prost, că n-o văzut că fac stânga? Ce? Nu are ochi sau ce? Să fie atent pe viitor, că de-mi zgâria mașina îl făceam să-și vândă casa.

Las’ că nu-i mare belea. Încă două zile și mă duc cu zâna mea în Brunei de Crăciun și fac ceva pe toți fraierii ăștia din trafic că numa’ mă-ncurcă toată ziua.