Încercați cum am putea, casele noastre ar putea suferi în continuare de mirosurile înfricoșătoare care se întâmplă cu viața de zi cu zi. Mirosurile neplăcute nu sunt neapărat cauzate de o casă necurată. Acestea se pot dezvolta din mai multe cauze, dincolo de controlul dvs. imediat, cum ar fi lipsa fluxului de aer și umiditatea. Dar, de fapt, există câteva modalități simple de a câștiga mâna superioară pe mirosurile proaste din casa dvs. care vă pot furișa în cel mai scurt timp.

Aceste trucuri simple vor elimina cu siguranță acele mirosuri murdare din casa dumneavoastră.

1.Peria de toaletă

Peria de toleta poate emana mirosuri dezgustătoare. Așadar, mențineți-o curată și proaspăt mirositoare prin adăugarea unui produs de curățare parfumat în partea inferioară a suportului periei de toaletă.

2. Spray de toaletă creat de dvs

Creați propriul spray de toaletă pentru baia dvs. de oaspeți. Prietenii și familia dvs. vă vor mulțumi! Pentru formula “No.2 Poo Spray”, verificați site-ul următor.

3. Reîmprospătați suportul de hârtie pentru toaletă

Ajutați la minimizarea mirosurilor neplăcute ale băii prin adăugarea de uleiuri esențiale la suportul pentru role de hârtie igienică. Doar adăugați câteva picături de ulei esențial preferat în suport și sunteți pe cale să aveți o baie frumos mirositoare.

4. Împrospătați prosoapele

Acest sfat este simplu, dar eficient. Prosoapele nepăcute contribuie la mirosul de mucegai în baie, astfel încât să le păstreze mai proaspete, să le spălați după trei utilizări. Și dacă adăugați o jumătate de pahar de bicarbonat la spălare, veți obține și mai multă prospețime din prosoapele dvs.

5. Neutralizarea mirosului de gătit

Tot ce aveți nevoie pentru a combate mirosurile puternice de gătit este un bicarbonat de sodă. Doar adăugați niște într-un castron mic și apoi puneți-l pe chiuvetă. Aceasta va ajuta la absorbția alimentelor mirositoare.

6. Reduceți mirosurile din frigider

Pentru a scăpa de mirosurile răcoritoare ale frigiderului, puneți jumătate de lămâie pe raftul central. Puteți, de asemenea, pune o cutie deschisă de bicarbonat de sodiu în frigider pentru a absorbi orice miros.

7. Scapa de mirosul coșul de gunoi

Bicarbonatul de sodă vine din nou la salvare! Pentru a elimina murdăria murdară poate mirosi, presărați niște bicarbonat de sodă la baza recipientului de gunoi. Acest pas va ajuta la absorbirea mirosurilor dezagreabile.

8. Curățați chiuveta de bucătărie

Aveți nevoie doar de două ingrediente pentru curățarea eficientă a chiuvetei dvs. de bucătărie – bicarbonat de sodă și oțet. Începeți procesul prin turnarea a 1 cană de bicarbonat de sodă pe scurgere. Apoi turnați 2 canule de oțet pe scurgere. Lăsați ingredientele să acțuineze timp de aproximativ cinci minute. În cele din urmă, spălați scurgerea cu apă fierbinte până când este curată.

9. Împrospătați-vă salteaua

E adevarat! Salteaua dvs. ar putea fi cauza unui dormitor urât mirositor. Pentru a vă împrospăta salteaua, lăsați o salbă de bicarbonat de sodă pe salteaua dumneavoastră timp de 30 de minute. Apoi, aspirați-l. Pentru sfaturi suplimentare pentru curățarea saltelei, consultați Expert Home Tip.

10. Odorizați-vă dulapul

Dulapul dvs. poate conține orice tip de îmbrăcăminte, de la șosete, blugi vechi, până la pantofi urât mirositori. Utilizați câteva pungi din ceai pe bază de plante pentru a vă odoriza garderoba. Așezați sacii de ceai în dulapul dvs. peste șină, pentru a absorbi mirosurile murdare. În plus, pungile vor elibera mirosurile pe bază de plante pentru un miros răcoritor.

11. Reîmprospătați canapeaua

La fel cum ați făcut cu salteaua dvs., împrăștiați bicarbonat de sodiu pe canapea, lăsați-o să se fixeze și apoi aspirați. Mirosul va impresiona prietenii și vecinii!

12. Spuneți adio mirosurilor de animale de companie

Iubitorii de animale de pretutindeni trebuie să se ocupe de niște mirosuri destul de puternice de la prietenii noștri blânzi. Pentru a scăpa de aceste mirosuri, turnați oțet simplu într-o sticlă de pulverizare. Apoi adăugați 10 picături de ulei esențial, de tipul lămâie, vanilie sau lavandă. Apoi pulverizați amestecul în jurul camerei de locuit sau în fiecare cameră a casei.