Eu personal salut protestele din centrul Bucureşti-ului… mi-aş fi dorit să fiu şi eu alături de voi… oamenii care îşi manifestă nemulţumirea despre conducerea tării… mi-aş fi dorit să fiu un protestatar, dar din păcate nu pot fi decât cu gândul şi cuvântul alături de voi.

Lăsând acest lucru la o parte nu pot să nu discut despre distrugerile şi violenţele din centrul capitalei din seara asta şi să nu mă enervez maxim că toată media ii cataloghează drept suporteri ai unor echipe de fotbal pe golanii care se ocupă cu relele mai sus menţionate….

Domnilor jurnalişti! Acei suporteri sunt înainte de toate romani… ce importanţă are dacă ţin sau nu o echipă de fotbal? Aici nu este vorba de nici un eveniment sportiv… aici este vorba de diferite categorii sociale care vin şi protestează aşa cum ştiu.

Golanii reprezintă şi ei o pătură a societăţii romaneşti… lipsiţi de educaţie pentru că statul roman a uitat să investească vreme de peste doua zeci de ani in acest capitol nesemnificativ, fără posibilitati financiare şi lipsiţi de locuri de muncă pentru că tot statul a avut grijă să strice balanţa puterii dintre angajat şi angajator lăsând oameni ca aceştia in curu’ gol in faţa unei dispute cu patronii… ( a se vedea noua lege a muncii ), sunt tineri din familii dezorganizate, obişnuiţi cu violenta şi cu viaţa de stradă… rumegători de seminţe şi ascultători de manele… da ăştia sunt… dar uitaţi o treabă… EI SUNT ROMANI… SUNT PRODUSUL SOCIETATII ROMANESTI.

Jandarmii… oameni care deşi rezonează in mod sigur cu fondul nemulţumirii protestatarilor sunt obligaţi să fie mana armată a conducerii statului şi o fac in mod rezonabil având in vedere ca se identifica mulţi dintre ei cu protestele.

Totuşi unele decizii ale jandarmeriei sunt teribil de proaste. Mă gândesc că nu ar fi fost cazul să se intervină cu tunuri de apă in luna Ianuarie când temperaturile sunt sub zero grade… s-au terminat gazele lacrimogene şi bastoanele de cauciuc sau apă e mai ieftină decât gazul? Mă gândesc… oare conducerea jandarmeriei ar fi trebuit să trimită jandarmi fără scuturi şi caşti in mijlocul demonstranţilor?