O casă frumoasă este o casă plină de flori. De aceea vă propunem câteva proiecte pentru a vă transforma casa într-un refugiu luminos, primitoare și plin de culoare.

1. Plante în sită

Uită de ghivece de flori banale şi foloseste site supradimensionale! Colorate viu, acestea sunt perfecte pentru transformarea într-un vas de flori agățat, deoarece găurile permit scurgerea după ce udați plantele sau florile. Obțineți tutorialul complet aici.

2. Alimentator colorat pentru păsări

Bucurați-vă de păsările care vă privesc, în timp ce vă savurați ceaiul rece în curtea casei, cu această minunată piesă de decor decorată în culori vii. Tot ce veți avea nevoie sunt niște farfurioare și puţină îndemânare. Tutorialul complet îl găsiţi aici

3. Semn floral

Nu lăsați acest semn floral viu să vă intimideze. Când vine vorba de a.l confecţiona nu aveţi nevoie decât de cinci bucăți de material şi o mulțime de flori. Găsişi pe siteul A Beautiful Mess instrucțiunile necesare pentru a creea această capodoperă.

4. Borcane de mătase pictate mat

Adăugați o pată de culoare în sufrageria sau în bucătărie cu aceste borcane mason simple și vopsite mat. Găsiţi aici tutorialul de realizare a acestui proiect.

5. Grădină de flori în sticle de vin

Salvați sticlele de vin și dopurile pentru a crea aceste oaze de verdeaţă minunate, perfecte pentru o piesă centrală pe masa dvs. de interior sau în aer liber. Desigur, va trebui să fii foarte atent când tăiați sticla.

6. Candelabru de flori

Piețele locale sunt un loc minunat pentru a profita de toate florile de de vară sau de toamnă disponibile. Așezați această piesă frumoasă la intrare sau masă pentru a vă bucura de bun venit în lunile clade. Găsiți tutorialul la The Sweetest Occasion.

7. Pavajele modelate

Pietrele de pavaj din beton sunt atât de plictisitoare. Coloraţi-le cu un model folosind șabloane și vopsea rezistentă la intemperii. Country Living are instrucțiuni foarte ușor de urmat.

8. Mini vaze cu flori

Folosiţi sticlele vechi pentru a face mini-vase pentru  flori. Acestea sunt atât de perfecte pentru a aduce un pic de natură în interior. Aveți nevoie de instrucțiuni? Accesați site-ul web Creme de la Craft.

9. Suport pentru lumânări

Ai mai făcut o floare înainte? Dacă nu, acume  momentul. Florile sunt frumoase, senzaționale și delicate. În plus, se pot fac niște suporturi de lumânări superbe. Design Mom are tutorialul complet.

10. Semn pentru ușă

Saluta-ți invitații cu acestă creaţie naturală din flori.  Este super drăguț și tot ce veți avea nevoie sunt șase bucăți de material. Blogul lui Vicky Barone explică cum se poate confecţiona.

11. Aranjament floral plutitor

Florile sunt o alegere evidentă atunci când vine vorba de decorarea casei dvs., dar în loc să le plasați doar într-o vază, faceți un aranjament superb plutitor. Gasişi mai multe detalii aici.

12. Tabloul în dormitor

Ridicați un grătar de grădină la magazinul de specialitate, împreună cu alte câteva piese de material, și puteți crea un tablou fermecător care va transforma instant o cameră. Country Living are un tutorial grozav cu privire la modul de confecţionare.

13. Semnalizator de vânt

Relaxaţi-vă în aer liber, bucuraţiţvă de briza rece și de sunetul vântului cu un proiect creativ, distractiv, simplu, ce poate fi realizat împreună cu copiii. Semnalizatorul de vând are instrucțiunile de confecţionare aici.

14. Ghivece de ciment


Ghivecele de betob pentru plante sunt o modalitate accesibilă și simplă de a crea o plantare stratificate în curtea ta sau pe terasă. Gasiţi informaţiile necesare aici.

15. Ceas floral de perete

Acest ceas floral este atât de versatil! Este nu numai minunat pentru casă, ci și pentru nunți, botezuri sau alte evenimente în orice anotimp. Lovely Indeed vă oferă toate instrucțiunile într-un ghid ușor de urmărit.

Sursa: https://homehacks.co/20-spring-projects-brighten-up-home/