Acesta reprezinta momentul tragic in care un avion se prabuseste intr-un rau din Taipei, Taiwan, lovind un pod in calea sa spre distrugere. De asemenea, acesta a lovit o masina, ulterior a rupt o parte din podul circulat de masini in care se aflau soferi ingroziti de ceea ce vad ca se intampla chiar in fata lor.

Tragedia cumplita a adus cu sine peste 30 de persoane decedate, o mica parte din pasagerii care se aflau la bord au reusit sa supravietuiasca si sa se salveze, in functie de locurile pe care s-au aflat in avion. Printre supravietuitor s-a aflat si un copil de 2 ani. Cei care s-au aflat in partea din fata au ramas blocati in centurile de siguranta, fiind imposibil sa mai iasa de pe fundul raului pana la suprafata. S-au putut salva doar cei care erau aproape de locul in care s-a rupt avionul.

Imediat dupa ce au inceput operatiunile de salvare, s-a constatat ca mai exista inca persoane care nu s-au regasit pe lista pasagerilor. Cei care au supravietuit au primit ingrijiri de urgenta si au fost transportati la spital, avand rani foarte grave.