Nu este un secret că o mulțime de instrumente sunt incredibil de versatile, dar s-ar putea să fiți surprinși să vedeți că un număr important de obiecte birotice pot fi folosite și pentru alte scopuri

Pentru mulți iubitori ai gastronimiei, prepararea și gătitul produselor alimentare este doar un lucru – organizarea bucătăriei și lucrul cât mai eficient posibil este altul. Data viitoare când vă aflați la biroul dvs., vă recomandăm să luați aceste obiecte de birotică și în bucătărie.

Tabla magnetică

De câte ori ați uitat ceva în magazin sau ați uitat că ați ieșit dintr-un anumit produs? Sau poate nu este întotdeauna ușor să vizualizați ce ingrediente aveți nevoie pentru a pregăti un fel de mâncare?

Soluția: o tablă albă magnetică. Credeți că acestea apar numai în sălile de întâlniri corporatiste, dar cu siguranță au un loc și în bucătărie. Posibilitățile sunt destul de nelimitate: să țineți evidența lucrurilor dvs., să le folosiți ca o listă de produse alimentare sau să vizualizați lucrurile pentru o rețetă. Suspendarea unei table magnetice în bucătărie este o soluție salvatoare.

Utilizați foarfecele mai des

Foarfecele sunt adesea trecute cu vederea și cu siguranță subapreciate în bucătărie. Ele sunt o înlocuire fantastică a cuțitelor dacă trebuie să tăiați ceva relativ moale (cum ar fi bucăți de fructe sau părți de pui, de exemplu) și sunt mai sigure decât cuțitele ascuțite. Foarfecele pot, de asemenea, să fie curățate cu ușurință și ne ajută extrem de mult în bucătărie.

Cu alte cuvinte, alegeți o pereche de foarfece ascuțite din oțel inoxidabil și nu este nevoie să folosiți cuțite tot timpul. Rezultatele vor fi minunate.

Agrafe

Menținerea tuturor gustărilor proaspete și crocante poate fi o sarcină uneori enervantă. Puteți utiliza soluții ieftine, dar aceștia tind să se desprindă și un singur ac nu este de obicei suficient pentru a vă menține gustările proaspete.

Alternativa perfectă și accesibilă? Agrafele de birou. În loc să le folosiți pe documente și pe hârtie, încercați să le folosiți în loc de clipsuri de bucătărie. Motivele sunt simple: ele sunt suficient de largi pentru a prinde bine etanșarea gustărilor dvs. și sunt mai rezistente și mai rezistente decât cele obișnuite de bucătărie. De asemenea, le puteți utiliza pentru a închide pachetele de legume în frigider.

Un alt sfat: utilizați clești de fixare pentru a vă păstra bureții și a le țineți uscați.

Protejați rețeteșe cu folii transparente

Chiar dacă sunteți cea mai organizată persoană din lume este o certitudine că lucrurile pot ajunge dezordonate în bucătărie. Un bucătar bun are cu siguranță note, rețete și alte lucruri care se află în bucătărie, dar acele hârtii se pot găsi rapid acoperite cu pete de mâncare.

Puteți oricând să vă digitalizați toate notele și să le păstrați pe calculator, tabletă sau telefon pentru păstrare – dar este ceva special să ții o bucată de hârtie sau o carte în mână. Investește într-un pachet mare de folii de protecție pentru toate documentele de bucătărie și nu va mai trebui vreodată să vă faceți griji cu privire la petele de alimente din nou.

Marker permanent

Un marcator permanent fin poate face minuni în bucătărie. Cum, ai putea întreba? Simplu: scriind lucruri pe etichete.

Cu toții ne-am ocupat de resturile care au mai rămas înainte sau nu știu exact când ai deschis din nou un borcan. În loc să trăiți viața bucătăriei în incertitudine, luați un marker permanent și scrieți toate datele în jos. Este o practică foarte frecventă în restaurante și folosirea unui marker este o metodă eficientă și indispensabilă pentru a ordona mâncarea și a economisi bani.

 Benzi colorate de etichetare

Având mai multe rulouri de benzi colorate ce pot fi lipite pe diferite recipiente. În cazul în care aveți niște cutii de Tupperware reutilizabile și nu doriți să folosiți cerneală permanentă pentru a scrie pe ele, această bandă colorată este o alternativă excelentă pentru a marca etichetele rămase. Puteți aplica în câteva secunde și este la fel de ușor de eliminat, fără a lăsa nici un fel de reziduuri. Și dacă doriți să deveniți creativi, puteți chiar să vă etichetați alimentele cu diferite culori de bandă.

Sursa:https://homehacks.co/6-common-office-supplies-are-essential-in-every-kitchen/