V-ați obosit de vechea dvs. mobilă, zgâriată, dar nu aveți fondurile pentru una nouă? Puteți face câteva modificări creative la noptiera dvs. actuală pentru a o face să arate la fel de bine ca și una nouă, fără mulți bani și doar cu câteva consumabile.

Iată câteva idei ingenioase:

Adăugați lemn

Adăugați una sau mai multe bucăți de lemn în partea de sus a vechii dvs. noptiere pentru a obține un aspect complet nou, original și rustic. Designerul și DIYer Taryn Whiteaker împărtășește cum a făcut-o asta cu o noptieră din lemn natural distrus. Veți avea nevoie de vopsea cu pulverizare, lemn vechi și câteva instrumente de bază pentru acest proiect.

Utilizați modele geometrice

Acest proiect de reamenajare a transformat o piesă banală din lemn, într-o piesă izbitoare de artă funcțională, folosind niște vopsea neagră și forme geometrice. Alegeți oricare dintre formele preferate pentru a vă crea propriul design geometric.

Ridică noptiera pe picioare

Utilizați dungi și mânere ornamentale contrastante pentru a da viață noii dvs. noptieră. Acest proiect a transformat o noptieră veche din lemn laminat într-o piesă contemporană de design, adăugând un aspect îndrăzneț în orice cameră. Utilizați banda de pictor pentru a ajuta la crearea de benzi perfecte.

Picteaz-o în alb

Reîmprospătați și luminați noptierea prin aplicarea unui nou strat de vopsea albă. Puteți urmări acest tutorial pentru a picta o noptieră de lemn alb.

Utilizați modele de șablon

Noaptiera dvs poate străluci dinou prin adăugarea unui model de șablon creativ. Acest proiect vă permite artistului din dvs să iasă la suprafață.

Un albastru electrizant

Scăpați de imaginea veche a noptierei dvs cu un strat complet de vopsea albastră. Orice culoare îndrăzneață care se potrivește cu decorul dvs. specific va face diferența.

Culori contrastante

Adăugați niște culori contrastante pentru tranformarea totală a piesei de mobilier. Verificați acest lucru înainte și după proiectul DIY pentru a vedea cât de distractiv și ușor este procesul.

Aplică modele

Refaceți vechea dvs. noptieră și adăugați niște tapet sau hârtie decorativă pentru a face să pară nou. În plus față de vopsea și tapet, veți avea nevoie de adeziv pulverizator, agenți de etanșare din poliuretan și lipici pentru lemn. Pentru instrucțiunile complete, verificați acest lucru aici.

Reîntrebuințați rafturi de bibliotecă

Aveți o piesă veche de mobilier, cum ar fi un un raft de bibliotecă sau un suport de televizor de care v-ați săturat, dar nu doriți să aruncați?  Aboda Abode vă arată cum să le transformați într-o noptieră elegantă. .