Pe dracu !

Sa luam spre exemplu litoralul, e ticsit de romani care cheltuie bani, m-as mai fi dus asa un weekend dar mi-e frica sa nu fac 12 ore pe drum dus intors, ca nu mai e nici o afacere, in trafic pot sta si in Bucuresti. Deci toti romanii aia de pe litoral trebuie sa aiba bani, altfel nu s-ar ingramadi acolo.

Sa luam spre exemplu valea Prahovei. Coada de la semaforul din Azuga incepea in Sinaia, toti omuletii care stateau la coada acolo cheltuiau banii la munte, deci au de unde. Nu mai zic de faptul ca toti au masini, deci din start ceva ceva bani au.

Sa luam spre exemplu alte destinatii turistice. Balea lac, transfagarasan. Era sambata ca Mihai Bravu la ora 6 dupamasa. Balea Lac e de fapt o imensa parcare in weekend, te calci pe picioare, te calca cu masina, n-ai unde da un ac. In toate pozele iesi tu + inca 15 insi. Culmea, chiar daca stai pe buza lacului, se vad de pe partea cealalta si tot se vad.

Tot drumul pana la Balea lac si apoi iar spre bucuresti a fost plin de omuleti care prajeau mici. De ce foarte multi stateau cu fundul in sosea sa le aprinda TIR-ul carbunii, n-am reusit sa inteleg, dar probabil au ei o explicatie pentru care mergi 200 de kilometri sa faci grataru tot in strada.

So, sa nu mai aud ca romanii sunt saraci ca nu-i asa. Au bani si-i cheltuie. Bine, sunt atat de fraieri ca-i cheltuie pe serviciile de rahat de la noi, dar nu-i bai, or sa se destepte mai devreme sau mai tarziu.