În calitate de părinte, învățați cel mai adesea experimentând pe cont propriu cum să-ţi creşti copiii. Din fericire, există mulți părinți care-şi împărtășesc cunoştinţele pentru a vă face viața mai ușoară, iar copiii dumneavoastră să fie în siguranţă.

Priviţi aceste trucuri simple privind siguranţă copiilor pe care puteţi să le urmaţi:

1) Faceți un brățară de siguranţă pentru copil

Faceți o brățară de siguranță cu numărul dvs. de telefon pe ea și obişnuiţi copiii să o poarte atunci când mergeți în locuri aglomerate. Adăugând mărgele distractive în jurul acestuia pentru a fi pe placul copiilor. Apoi, dacă se pierd, au acces ușor la numărul dvs. de telefon şi vă pot contacta.

2) Folosiți oțet pentru arsuri

Dacă copiii dumneavoastră suferă o arsură, înmuiați un prosop sau o cârpă în oțet și aplicați-l pe zonă. Lăsați pânza până când pielea este rece la atingere. Pe lângă răcirea zonei arse, oțetul ar trebui să amelioreze durerea și să împiedice formarea de băşicuţe.

3) Utilizați acest truc de extragere a elementelor ce le intră sub piele

Faceți o pastă cu bicarbonat de sodiu și apă și frecați-o pe locul afectat. În cele din urmă, se va elimna în câteva minute. Puteți utiliza penseta pentru a ajuta la vindecarea zonei dacă este necesar.

4) Scaun înalt

Atașați un cârlig de comandă mare în spatele scaunului înalt al copilului. Susțineți bavetele de pe cârlig pentru a avea acces ușor când aveți nevoie de unul. De asemenea, puteți atârna alte elemente din cârlig dacă este necesar.

5) Spray de monştri

Ajutați-i pe copiii tăi să-și depășească teama de monștri făcând o sticlă de spray de monştri. Decorați pur și simplu o sticlă de pulverizare curată cu autocolante colorate. Apoi adăugați apă și uleiuri esențiale pentru a crea un spray frumos mirositor pentru a îndepărta orice monștru înainte de culcare.

6) Folosiți pasta de dinți pentru a elimina urmele de pe mobilier

Pasta de dinți se poate utiliza atunci când vrei să îndepărtezi urmele de pe mobilierul din lemn. Asigurați-vă că utilizați pasta de dinți normală și nu gelul, aplicându-l direct pe mobilă. Ştergeţi zona cu o cârpă umedă, clătiți cârpa și continuați să frecați până când pasta de dinți și pata vor dispărea.

7) Utilizați autocolante pentru încălțăminte

Puneți autocolante în pantofii copilului dvs., astfel încât aceștia să știe care dintre ele se află pe piciorul stâng și pe cea care merge pe piciorul drept. Pur și simplu tăiați un autocolant în jumătate și fixați-l în interiorul fiecărui interior al pantofului. Asigurați-vă că i-ați explicat copilului care sunt autocolantele, astfel încât ei să înțeleagă rostul lor.

8) Suport pentru îngheţata pe băţ

Introduceți bastonul unui popice prin partea inferioară a căptușelii. Acest lucru ar trebui să împiedice îngheţata de a picura peste tot în timp ce mănâncă. Când ați terminat, aruncați suportul şi îndepărtați mâinile copilului.

9) Dozare de săpun lichid

Înfășurați o bandă de cauciuc în jurul vârfului pompei de loțiune pentru a împiedica copiii dvs. să utilizeze prea multă loțiune. Asigurați-vă că ați testat poziția benzii de cauciuc pentru ca cei mici să poată obține o cantitate suficientă de loțiune atunci când utilizați pompa. Reglați după cum este necesar.

10) Utilizați o piscină gonflabilă ca zonă de joacă

Dacă aveți un copil mic, așezați o piscină în zona lor de joacă pentru a le oferi un loc sigur de jucat. Umpleți piscina cu jucăriile preferate. Asigurați-vă că cel mic este confortabil cu acest spaţiu.

11) Depozitarea suzetei

Părinții au nevoie întotdeauna de suzetă suplimentară. Puteți să le păstrați în recipiente portabile pentru a le menține curate. Așezați recipientele în geantă sau într-o pungă de scutece pentru a avea acces ușor atunci când este necesar.

12) Suport de îngheţată

Înainte de a plasa înghețata într-un con, plasați o jumătate de fondant de mărime medie pe fundul conului. Acest lucru ar trebui să împiedice topirea înghețatei prin înmuiere prin con și picurarea sa pe podea.

13) Faceți o rezervă secretă în penar

Veți fi întotdeauna pregătit să vă păstrați copiii ocupați cu un set de creioane colorate. O cutie de creioane este locul perfect pentru a le stoca. Puteți ascunde câteva bucăți de hârtie și acolo.

14) Folosiți o mașină de spălat vase pentru a curăța jucăriile

O modalitate ușoară de a curăța și dezinfecta jucăriile este de a le pune în mașina de spălat vase și de a rula un ciclu de curățare. Asigurați-vă că jucăriile sunt complet uscate înainte de a le da înapoi copiilor dvs. De asemenea, puteți să vă spălați pantofii în acest fel.

15) Atenuator pentru uşă


Tăiați un burete și puneți-l pe ușă pentru a împiedica copiii să-și prindă degetele. Asigurați-vă că puneți o bucată suficient de mare încât să nu-l poată scoate cu ușurință.

Sursa:https://homehacks.co/40-life-saving-parenting-hacks/