S-a dat mare, dar ce a urmat l-a facut de tot rasul! Un tanar de bani gata a decis sa isi impresioneze gasca de prieteni, colegi, si nu numai, spargand o petrecere relaxanta la piscina. Acesta si-a facut aparitia intr-un mod inedit, si anume cu motocicleta sa. Nu s-a abtinut in a se lauda cu aceasta, trecandu-le celorlalti pe sub nas achizitia sa, de care era foarte mandru. Desi poate nu interesa pe toata lumea cat de “cool” este motorul sau, acesta a tinut neaparat sa strice petrecerea cu demonstratia sa. Tanarul a incercat sa faca senzatie mentinand motocicleta in pozitie infranata, pe roata din fata.
In felul acesta, el tureaza motorul, fiind chiar cuplat in viteza I, lasand roata de tractiune din spate sa patineze pe suprafata solului, oferind, astfel, un spectacol privind zgomotul asurzitor al motorului turat, precum si fumul rezultat in urma patinarii cauciucului pe sol. O astfel de manevra trebuie foarte bine controlata deoarece forta de tractiune a motorului poate depasi forta care a facut sa fie infranata roata din fata. Vrand sa se ridice pe roata din spate, el s-a dezechilibrat de pe motocicleta si a cazut. Din inertie, motorul a continuat sa mai mearga un timp, traiectoria acestuia fiind… ghicii unde? Direct in piscina! In sinea lor, petrecaretii a caror distractie a fost intrerupta, probabil s-au bucurat putin la esecul smecherului, ba chiar l-au impins si pe acesta in piscina, dupa motocicleta sa.

E clar ca dupa acest eveniment neplacut, motocicleta sa nu va mai fi functionala, intrucat actiunea apei va avaria, datorita coroziunii, circuitele electrice ale motorului. Unele obiecte scumpe sunt destinate sa fie folosite doar in scopuri practice, si nu pentru a te lauda cu ele, altfel s-ar putea sa ai parte de aceeasi lectie ca acest tanar, ce a avut parte de o patanie plina de “karma”!