Organizarea unei băi nu este o sarcină ușoară. Implică multă muncă și se poate să avem niciodată suficient spațiu pentru tot ce avem de depozitat. 
Și totuși, cu câteva trucuri, puteți avea o baie ordonată și să vă simțiți ca la spa acasă la dvs.

1) Carusel pentru obiectele de machiaj

Acest lucru nu trebuie să fie folosit doar pentru machiaj. Poate fi folosit pentru a stoca orice lucruri mici și ușor de pierdut. Folosiți spațiul de pe ușile dulapului. Păstrați cele mai frecvent utilizate obiecte aici pentru acces ușor.

2) Vase de bomboane

Vasele destinate bomboanele nu sunt exclusiv destinate bomboanelor. Umpleți vasul cu bile de bumbac, legături de păr sau orice altceva de care aveți nevoie în zona de baie.

3) Suporturi inventive

Trucul acesta pare a fi din categoria muncă de profesionit, dar într-adevăr este extrem de eficient atunci când vine vorba de organizare. Păstrarea băii dvs. organizate probabil nu va fi niciodată ușoară, dar poate fi mult mai puțin stresantă cu aceste sfaturi utile.

4) Rafturi pentru prosoape

În loc să puneți o grămadă de prosoape suplimentare pe suportul dvs., utilizați un coș pentru a le păstra pe cele de care aveți nevoie. Acest lucru arată fantastic și este eficient din punctul de vedere al organizării.

5) Rafturi de bibliotecă pentru baie

În loc să aruncați vechea bibliotecă, recondiţionaţi-o şi transformaţi-o în organizatorul de baie al viselor dvs. Acest lucru ar putea arăta ca ceva ce poate fi găsit doar în revistă, dar într-adevăr este ideal atunci când vine vorba de organizare.

6) Mergeți pe varianta minimalistă

Când lucrurile sunt vizibile, ele nu mai sunt în mintea noastră. Găsiți obiecte care au un design minimalist. Cele care încorporează hârtia igienică și pistonul sunt minunate.

7) Organizator de sertare

În loc să lăsați obiectele din sertare să se rătăcească, gândiți-vă la un organizator de sertare pentru a păstra totul în ordine.

8) Cortina dublă

Adăugarea unui alt suport lângă perdea de duș este o modalitate inteligentă de a vă mări spațiul liber. Prosopul tău va fi înțepenit cu ușurință, iar acum poți să-ți folosești peretele pentru altceva.

9) Suport pentru duș


Suportul dvs. de duș poate conține mult mai mult decât balsam. Puneți tot ce doriți în aceste sloturi mici.

10) Prosoape rulate

Când vine vorba de depozitarea prosoapelor, o idee interesantă e să rulaţi prosoapele.

11) Folosiți-vă creativitatea

Aproape orice puteţi face cu un organizator de baie adorabil – tot ce ai nevoie este o viziune!

12) Magneți de machiaj

Când vine vorba de machiaj, magneții sunt cel mai bun prieten al tău. Puneți periile și fardele de ochi chiar pe perete, astfel încât să nu le pierdeți niciodată.

13) Investește în coșuri

Puteți încerca varinta aceasta de coşuri suspendate și veți putea ajunge la obiectele dvs. fără să căutați inutil după ele.

14) Rafturi suprapuse

Spațiul de deasupra ușii este în mare parte neutilizat. Ar fi bine să-l utilaţi cu un raft suspendat.

15) Utilizați spațiul vertical

Nu totul trebuie să fie într-o linie lungă. Uneori stivuirea pe verticală este cel mai bună variantă.

16) Rafturi plasate în colț

Spațiul din colț este spațiul de stocare PERFECT. Puteți depozita orice aveţi nevoie şi care să fie la îndemână tot timpul.

17) Coșuri de metal

Este o idee bună să depozitați electronica departe de orice altceva. Puneți-le într-un coș de metal, iar problemele dvs. sunt rezolvate.

18) Rafturi suspendate

Dacă nu doriți să instalați rafturi, încercați să fixați un dispozitiv suspendat. Acesta va funcționa foarte bine și va arăta chiar mai rece.

19) Suport vertical

Rafturile de cafea nu sunt doar pentru bucătărie. Instalați unul în baie pentru a vă menține organizarea articolelor de toaletă mai mici.

20) Depozitare încorporată

Dacă aveți o oportunitate de a vă reproiecta baia, construiți rafturile în pereți.

22) Suporturi pentru prosoape

Știați că rafturile de vin sunt ideale pentru depozitarea prosoapelor? Desigur, s-ar putea să te gândești la vin de fiecare dată când ieși din duș, dar asta e altă poveste.

23) Rafturi deasupra toaletei

Rafturile nu sunt instalate în mod obișnuit în această zonă, dar este o bucată mare de perete deschisă pentru a găsi o utilizare.

24) Cârlige pentru atârnarea obiectelor

Cu această variantă puteţi să atârnaţi cât mai multe elemente de care aveți nevoie.

25) Decoreaza

Un pic de decorare face minuni. Cu câteva piese mici, baia dvs. va  putea arăta complet organizată.

Sursa: https://homehacks.co/small-bathroom-organization-hacks/