Ma intorc aseara acasa (dupa ce dimineata facusem o ora juma pana la servici) si totul mergea uns, am stat pe la unirii la coada dara sta-i viata de artist, asa se face acolo.

Cand, mai catre casa, trebuia sa ma umple unii de spume, sa ajung acasa cu nervul in buzunar.

Se facea ca eram pe o strada cu 3 benzi din care una cu masini parcate deci dezafectata – tipic bucurestean. Ei, io care voiam sa fac dreapta la semaforu care era in 50 de metri ma aflam pe banda care acu era banda 1, calm.

In fata mea un taxi franeaza si pune avariile, de parca in plm, avariile sunt un fel de PIUA. Pe banda 2 nenorocire, ca era ingramadit tot traficul pe care il blocase boul din fata mea.

Omu dadea doua fofoloance jos si alea se scotoceau in fund sa ii dea bani ficsi ca oricum magaru ziec ca n-are rest. Ii dau un claxon scurt sa-i arat ca nu-s de acoird cu decizia lui de a ma tine ca bou acolo. Imi face un semn ca “ce plm vrei ba descultule? nu vezi ca desfasor actiuni importante?”.

Gooosfrabaaa… Anyway, astept, injur la mine in masina, mai dau un claxon ca sa se miste muierile, la care una da din umeri si zice ca nu-i vina ei. Normal! eu sunt vinovat, cine dracu m-a pus sa merg pe strada aia.

Deja am pierdut un verde, a trecut un rosu si incepuse al doilea verde. In sfarsit s-au inteles pietarii la pret si bagaboantele dau sa treaca strada, normal prin fata mea, printre masini, sa mai am si grija lor. Le injur iar, tot la mine in masina, ca-s galant si ma amagesc cu gandul ca daca astea au plecat imbecilu purtator de culoare galbena nu mai are la ce sta acolo.

Gresit. In fata lui, un vajnic conducator de gipan care pana atunci fusese parcat in dreapta lui, a decis ca vrea sa iasa, si nu oricum, el voia sa mearga in sensul celalat, peste linia dubla continua ce trona intre sensuri. Ca atare, a tras de volan si a blocat bou’ de taximetristsa-l lase urmatoarele 3 banzi de pe ambele sensuri sa intoarca el aiurea.

Am stat inca 2 semafoare pana a concluzionat cercopitecul ca n-o sa-l lase nimeni si mai degraba face de 3 ori dreapta sa ajunga unde vrea muschiu lui. In intersectie normal ca am stat sa intoarca taximetristul, ca el doara nu-i prost sa faca de 3 ori dreapta ca gipanistu’.